Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz lemmy71 #1674 üzenetére

    Egyelőre sütőben használom :), bár inkább szuvidálni szoktam itthon. De ha már lesz lehetőség akkor gömbgrillben lesz használva. Ha a jelvételre vagy kíváncsi, akkor a sütő nem akadály neki, viszont ha már sűtőben van pl. zománcozott öntöttvas edényben fedővel, akkor már nem ad jelet, úgy viszont még vehető a jel ha fedő helyett alufóliával van letakarva, vagy résnyire nyitva marad a sűtő ajtó. Sajnos nem vízálló, így pl. rántotthúst nem tudok vele ellenőrizni, van viszont más fajta termék ami igen: link. Lehet itthonra be fogok szerezni egy MeatStick-et, a grillhez pedig leviszem állandóra a Meater+-t.

    Adatok:
    - méri a hús belső hőmérsekletét, illetve egyszerre a környezeti hőt is (sütő / grill / smoker hőmérséklete),
    - be lehet állítani egy célhőmérsékletet, ami alapbeállítással 5 perccel az elérni kívánt hőmérséklet előtt riaszt,
    - kiszámolja, hogy a célhőmérséklet eléréséhez mennyi idő kell,
    - szól ha elkészült a hús, és jelzi, hogy mennyi időt célszerű pihentetni (benne kell hagyni a húsban a tűt és jelez ha fogysztható),
    - van egy nagyon jó app-juk mind androidhoz, mind IOS-hez, akár felhőhöz is kapcsolódhatsz, így tök mindegy sütés közben merre jársz a telóval, amíg van internet addig tudod követni az eseményeket mintha ott lennél mellette.

    Adatból hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezen felül diagramon lehet lehet követni, hogy hogy áll a hús belsőhőmérséklete, illetve a környező hőmérséklet. Természetesen be lehet állítani teljesen személyre szabott riasztásokat akár a maghőre, akár a "sütő" hőmérsékkletére is.

Új hozzászólás Aktív témák