Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Gondolkodtam, hogy beírok valami frappánsat a facebook oldalra ahol legelőször meg lett osztva, de aztán nem tettem, mert sok az ilyen nemtörődömakresszel kategóriás IQ-bajnok a kommentekből ítélve.
Az ilyenek állatkertben érzik magukat. 40+ évesen ennyire belesz@rni a szabályokba... Remélem egyszer majd elkapják és jól a nyakukba varnak valami finom 5 0-ás összeget. .. és még azt mondják, hogy az országútisok szabálytalanok, meg edzeni zárt pályán 'kell'... Akkor mi a helyzet ezekkel?[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
nagyúr
Összeszerelés, légtelenítés (ebből látod a felépítését is kb.).
Szerk.: értelemszerűen a 10-es lépésnél kezded, ha légteleníteni, olajat cserélni szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rétisün
veterán
-
nagyúr
Az első konzol 160-as tárcsához, IS nyereghez való, ha nem IS-es nyerget vagy nem 160-as tárcsát szeretne használni a reménybeli vásárló, akkor előre is kelleni fog neki adapter. A hátsó, ahogy a Süni is írta, sárvédő felfogatási pont.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
SOAD19
addikt
De, sikerült megfejtenem, mivel egy másik hirdetésben is láttam, ahol a leírásban, ott szerepelt a sárvédő típusa.
Hebie Viper lesz az, talán a 761-es modell.[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
-
pikszel
addikt
Ha valamit el akarnak vinni, azt el is fogják. Én attól tartanék, hogy a tuti zár kontraproduktívvá válhat, mivel ránézésre értéket őriznek, és ez csalogató is lehet. Ha kifigyelnek, akkor meg pláne mindegy.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Ákkk
addikt
10 000 ft ból már egy hevederzárat is fel tudsz szerelni ami más kategória mint akármilyen lakat. És bent még plussz rögzited a bringát ahol tudod.
Hiába laknak felette a legdrágább abus lakatot is max 10 percre lehet biztonságosnak nevezni.
Ha erre felraksz egy lakatot az még inkább csalogatni fogja akiket nem kéne. Mondjuk ha értékes holmit tárolnék benne én tuti nem a 10-30000 ft-on sporólnák még ha bérlem is.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Somatom
veterán
A dokumentációjában szerepelnie kell. De, 50Kg -ot biztosan. Minimum 20Kg horognyomásnak a legkisebb utánfutó esetén is lennie kell ahhoz, hogy ne kóvályogjon a futó az úton (főleg, ha egytengelyes). A másfél tonnás lakókocsimnál, meg a 2 tonnás trélernél én símán adok neki 50Kg horognyomást. Úgyhogy bringaszállításnál egy utánfutóra vizsgáztatott horog esetén biztos nem a horog teherbírása lesz a szűk keresztmetszet.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
itouchfan
senior tag
Ennél olcsóbban kiváló bringákat lehet venni használtan. Ezek nagyon nagyon belépő szint, szerintem egyáltalán nem belépő áron. Saját vélemény, segítő szándékkal. (Kicsit olcsóbban vettem a montimat, Sram NX váltás, Mavic kerekszett, RS Recon villa, Sram Level T fékek... Az nagyon más szint. )
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
zsocy
őstag
Ebből a kettőből talán inkább a Gepida, annak egy kicsit jobb a felszereltsége.
Esetleg nézz rá a Cube-ra, a Nature Pro hasonló, de talán egy kicsit modernebb gép.A végén úgy is az dönt hogy melyik kapható
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Szerintem megéri a különbséget, és beállításokkal lehet kényelmesebbé tenni majd. Ezt a CRS-t valamiért mindig szerettem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Még kell tanulni lehajtott fejjel menni és inkább szemed kifordítani. Nekem egy versenyző mondta mikor nyakam be volt állva ugyanezért.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ha van időd és kedved elvégezheted ezt a méricskélést is, de szerintem is jó neked az M, még nem is vagy mérethatáron.
-
zsocy
őstag
Nem lesz kicsi az M-es, de biztosat csak ráüléssel lehet mondani. Arra kicsi az esély hogy van a boltban ilyen bringa a méretedben, de érdemes elmenni mégis, az eladó le tud mérni, ő esetleg nagyobb tapasztalattal tud ajánlani méretet is.
Amúgy kép és adatok alapján jó bringát néztél ki, remélem idén meg is kapod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest