Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz gyuszaa #2916 üzenetére
Szerintem, ha nem szilikon gumi a szimering a villában (gyárilag nem az) akkor a hagyományos gyógyszertári glicerin is tökéletes annak az ápolására. Újabban én is néha megkenem. Érezhetően szebben mozog, és a becsúszószáron sem jelenik meg az olaj.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Runner_fxr
Ármester
válasz gyuszaa #3016 üzenetére
Ha egy hidraulikus villát szétszedsz, nem szabad a régi szimmeringel összerakni, mert eresztheti az olajat, azt érdemes cserélni is olajcserénél. Különben ha ereszti csinálhatod újra.
Levegős villához/taghoz telópumpa kell, semmilyen átalakító nem kell, elvileg egy sima autószelep, de nem szabad sima pumpával ráfújni mert az árthat a telónak.
-
Teasüti
nagyúr
válasz gyuszaa #3020 üzenetére
Neked amúgy nem egy Dart 3-as villád van? Az nem tekercsrugós?
(#3022) Vasinger!
Nekem még nem volt légrugós villám. Mennyire pontosan kell belőni a nyomást? Tizedes pontosságot elég könnyű beállítani kompresszorral is. Ha egy telópumpa ennél pontosabb, akkor nem szóltam. (Nyilván precízebb a kicsi lökettérfogat miatt, de mekkora pontosságú a manométer rajta?)[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
válasz gyuszaa #3425 üzenetére
Nincsen célszerszámom hozzá, így el kell vinnem szervizbe. Csak tudni szeretném a nevét, hogy ne nézzen hülyének bent.
"befújták gumitömítés alá ami ugye feloldja a zsírt.."
Ez már az agy csapágy, az nekem rendben van, szóval max a fogaskoszorú adja meg magát, a kerék nem blokkolhat le alattam. Remélem.
-
Damage401
senior tag
válasz gyuszaa #3997 üzenetére
Egy baj van, Webshopból rendeltem, átvételnél átnéztem minden úgy frankó volt. Esetleg hogy tudom ezt visszajuttatni? Illetve 8 nap elállás attól, hogy erre a termékre igényt tartok és hogy visszakapjam a pénzt mi esély van? Számla mindene meg van. Szerdán hozták
Szerk.: Neuzerekről mi a véleményetek? Testbike elég jókat írtak
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
313313
addikt
válasz gyuszaa #18143 üzenetére
Pontos méretet nem tudok, de előre kell egy 13-14-as konusz kulcs, hátra 15-16-ös.
Ha tippelni kell első 13-as, hátsó tán 15-ös...
Nekem ilyenek vannak otthon.[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gyuszaa
őstag
válasz gyuszaa #18118 üzenetére
Pénteken megjöttek a cuccok.
Újrazsíroztam délután, az első, hátsó agyat, utóbbinál volt egy kis probléma...
Kazettatest felőli részen a tömítőgyűrű nem volt a helyén (konkrétan külön, nem volt beletéve a fém gyűrűbe) , ott be is jutott a gané. Másik oldalt nem volt probléma.
Kónuszon vannak apró bemarások, ha jobban megfigyelitek a képet (nem a legjobb minőség, tudom). Csapágyon is látszódik, szerencsére a csapágyfészek hibátlan.
Előre 14 + 17-es kulcs kell, hátulra meg 15 + 17.
Sajnos a telóra nem jutott idő, héten azt is elvégzem, most rendeltem egy brunox deo-t is, meglátjuk.
Apropó, hátsó váltónál (RD-M760), az alsó váltógörgő már kerámiabetétes (felső ipari csapágyas, de nagyon finoman ki lehet pattintani a porvédőt sniccerrel), az milyen kenést igényel? Oda nem túl sűrű már a motorex zöld cucca? Van szilikonzsír is, esetleg sűrű olaj.
Amúgy lánc témára hibátlan ez a brigéciol, csillog-villog. Na meg minden zsíros/mocskos alkatrésznél.
[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz gyuszaa #18914 üzenetére
Nem látom tökéletesen a kopást, nem elég jó a kép. Ez az agy rohadt szorosra lehetett állítva hogy így tönkre ment.. de egyébként ezzel lehet még 5 ezer km -t is gond nélkül elmész. Ezek anyagból vannak nem mese csapágyak. Viszont a golyókat lehet érdemes lett volna kicserélni. Mert ami ilyen károkat okozott a csapágy felszínen, az már nem megbízható golyóbis.
Ha a csészén nincs egyenletlen kopás, akkor lehetne hozzá venni kónuszt, mondjuk lehet olyan árat mondanak rá hogy elmegy tőle a kedved.
Egyébként ezeknek a jobb oldala imád beázni, szóval amiatt ne mérgelődj annyira, hétköznapi jelenség.[ Szerkesztve ]
-
HEAHEA
aktív tag
válasz gyuszaa #20624 üzenetére
Szia(sztok)!
Az lenne a kérdésem hozzád, illetve a többiekhez is, hogy a linkelt kalkulátorokkal való mérés mennyire megbízható, mennyire lehet alapozni a netes mérések adataira?
Majd egy cross kerékpárt akarok venni. Akkor melyiket kell kiválasztani az 1. linknél, mivel csak 3 fajta stílushoz van feltüntetve: road, mountain, triatlon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest