Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz bazsimano #175131 üzenetére
Nem akarlak megsérteni, ennyiért nem igazán lesz normális gép, főleg az alsó keret közelében. Nézzen valami használtat, nincs bestbuy, ami szembejön és tetszik a színe mondjuk.
Felső keret felé Decathlonban is szétnézhet, Riverside, Elops, valami ilyesmi ha lehet éppen kapni. -
-
parandroid
félisten
válasz bazsimano #196567 üzenetére
Nem tudom, mekkora bringa, de kb bármilyet. Pedálok menete szinte mindig szabványos, egyszerűen veszel egy szimpatikusat, lecsavarod a töröttet, és felcsavarod az újat (vigyázz, az egyik fordított menetes, mindig a tekerési iránnyal ellentétesen kell lazítani!) Ha 20"-nál kisebb, akkor lehet esetleg kisebb pedál rajta, 24-estől már biztosan egyenméret. Ettől még maga a pedál lehet kisebb-nagyobb, ha a gyereknek kicsi a lába, meg a bicikli is kisebb, akkor nyugodtan vehetsz kisebb taposófelületűt is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bazsimano
őstag
-
ivana
Ármester
-
parandroid
félisten
válasz bazsimano #197933 üzenetére
Használtban sokkal könnyebben találsz 26-ost. A legszarabb kor amúgy, szerintem most ne vegyél drága bicajt, hacsak nincs kistesó is, aki majd örökli, mert jövőre már sanszos, hogy akár egy s/xs-es 29-es is jó lesz neki.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz bazsimano #197984 üzenetére
Nehéz megmondani mert nem sok adat van róla, szerintem kérd meg a tulajt mérje meg a földtől milyen magas a felső cső mondjuk ott a kalahari felirat közepe táján (..lah.. ) és ha az befér fiad (lányod?) alá, vagyis ~<69cm akkor szerintem jó lesz neki.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
parandroid
félisten
válasz bazsimano #205226 üzenetére
Bemész egy bringaboltba, és ami a legolcsóbb, vagy éppen akciós.
Vagy gondolod, hogy egy 15 grammal könnyebb külsővel, vagy valami világbajnok mintázattal előbb odaér a suliba?
24-es méretben úgysem nagyon fogsz méregdrága, profi gumikat találni. Ha nagyon biztonsági játékot játszol, akkor valami márkásat nézz (én mondjuk alapból ezt tenném amúgy is): Continental, Schwalbe, Maxis, és bármi, aminek már hallottad a nevét.
p
[ Szerkesztve ]
-
-
parandroid
félisten
válasz bazsimano #205228 üzenetére
Nézz szét pár online üzletben, nézd meg, mi hol mennyi, van-e szállítási költség (vagy milyen összeghatárig), és nagyjából ennyi. Gyakorlatilag csak a névre, meg a méretre kell figyelni, ezen kívül nagyon nem lesz választék, 24-re nemigen vannak aszfaltos, vagy trekking gumik, kb egyforma mind.
Szerk.: Hm, Hasaggymeg kolléga linkje alapján mégis... Igen, a kevésbé durva minta jól fog jönni aszfalton/földúton, gondolom sárban, terepen meg úgysem sűrűn csapatja. Arra azért figyelj, hogy nagyon eltérő mintázat, típus ne legyen a két keréken (ha az egyiket kinyírta, gondolom úgyis hamarosan cserés lesz a másik is).
p
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz bazsimano #231263 üzenetére
Vagy ez, kicsit olcsóbban, elterjedtebb szeleppel a Decathlonból.
Bőven jó a minősége ennek is, használom több bringámban a Decás belsőket. -
andrisbandi
őstag
válasz bazsimano #231259 üzenetére
8-as fúróval fel lehet bővíteni a 6-os furatot. Semmi extra, csak ne maradjon sorja, és spém.
Régen nagy divat volt montin. https://bikepro.hu/szeleptipusok_melyik_a_jo_kereekpar_szelep░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Jester01
veterán
válasz bazsimano #231265 üzenetére
De mivel ugyanannyiért van a prestás is, szerintem ne fúrogass.
Jester
-
F-ECT$
titán
válasz bazsimano #288706 üzenetére
Én is épp most vettem a szomszédtól egy 24-es Riverside 500-as bicajt a lányomnak, az új 100e lett volna, ő meg odaadta 50-ért, és eléggé újszerű, az ő lánya alig használta. (És az enyém se fog a hétvégi 1-2 ráülést leszámítva túl sokat menni vele.)
Dive ever, work never.
-
MC Pite
veterán
válasz bazsimano #297163 üzenetére
Mekkora a gyerek? 17-21"os (és méret nélküli) bringákat linketél vegyesen.
Hol fogja használni? ha 90% aszfalt meg egy kis földút, lehet néznénk mást is mint montifélét. (Neuzer Courier széria, Baddog Pointer, Romet Mistral, stb stb, de újonnan sem vészes a Courier vagy Corelli Fitbike)
A Hexagon V3at jelölném meg a normális nyereg és közepes markolat miatt, de aszfaltra egyiket se venném (és erdőbe sem feltétlen ezekből választanék).Gravel és SUV hasonlat:
A gravel pont praktikusabb mint a montinak látszó tárgyak amivel az emberek járkálnak, így az a semmire se igazán jó suv, és a gravel egy emelt kombi/crossover, ami szélesebb körben használható mint az outi / sportos kombi .[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz bazsimano #297199 üzenetére
Ezért ajánlottam olyat, ami jól néz ki és még méretben is jó, mert neki 16" környéki kellene mtb szerűségből.
[link] Ez is alap, de legalább nem kell 2-3 alkatrészt cserélni mire hozzátok kerül (kopás miatt). De inkább egy Couriert vennék (akár használtan, esetleg igény esetén egy kicsit ballonosabb külsővel).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Ixion77
addikt
válasz bazsimano #297199 üzenetére
"gyerkőc 160-165cm... "
Ha akkora lenne a gyerek, én már biztos nem 26"-at vennék. Inkább 29" S vagy XS. Magasabb a bekerülési ára, viszont később sokkal jobban is eladható, tehát a ROI nem feltétlen lesz magasabb.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- iPad topik
- OTP Bank topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest