Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
Egy picit elkezdett kotyogni a telóm.
Lehet azzal valamit kezdeni, vagy egyre rosszabb lesz és kuka?!"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
venember83
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #23652 üzenetére
Perselycsere. De sok esetben ez nem éri meg, és van olyan is, amikor ez nem segít. Használd, amíg biztonságosnak tekinted, aztán kuka, szerintem. A javítás árához meg gyűjtögess, s majd vegyél egy másik telót.
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
Bandi18
tag
Bringa mosásakor nyugodtan neki lehet esni mindennek vizes/mosószeres ronggyal, vagy van amire figyelni kell.
Láttam múlt héten egy srácot aki benzinkútnál verette le vízsugárral a montiját, lehet én is elkövetném ezt[ Szerkesztve ]
-
Bandi18
tag
válasz venember83 #23656 üzenetére
Köszi. Gondolom a művelet után egy lánckenést elbír majd a gép
-
raczger
őstag
Sajnálhatja, aki nem volt kint Szentendrén a Citycrosson, nagyon jó idő volt! Dirtyznek gratula, nagyon jól ment! Pont a legszivatósabb emelkedőnél álltam és még az utolsó körében is gyorsan fel tudott rajta kapaszkodni.
Kis érdekesség, hogy az élen végzök az egy óra alatt több, mint 1000m szintet összeszedtek.
Képek
Eredményekwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
DonThomasino
veterán
Hosszabb tekerés után bal oldalon farom fölött a csont nagyon fáj.
A kiálló csont szélen.
Orvosi eset?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Dirtyz
őstag
válasz ludsimon #23660 üzenetére
Nem vagy vak, nem volt nevezésem, és egy ismerős (aki lebetegedett) rajtszámával mentem.
Sajna a dobogóról megint lecsúsztam, újra egy negyedik helyet sikerült bespájzolnom.
Az összetett győztestől 3 kört kaptam , de az egy másik kategória.
Az átlagpulzusom 181, a max.197!! lett.[ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Ariadne
őstag
válasz Dirtyz #23664 üzenetére
Ahh, gratula. És élmény volt egyébként, vagy azért ez így neked is keményebb kihívásnak számít, mint egy maraton?
Vértes maratonra jössz esetleg jövő szombaton? Mi már neveztünk is, szóval tuti a részvétel középtávon.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
ludsimon
veterán
válasz fpeter07 #23662 üzenetére
Ők jöhetnének vagy mehetnénk vagy akármi
1 2 3 4 5 6 7 8Dirtyz:
Gratulálok hozzá, nagyon szép teljesítmény!!!!
Én az 50 alatt is örülnék ha sikerülne a jövőheti Velencei maraton, de úgy is valahol a 150-200 között fogok beérni. Első versenyem, soha nem mentem még arra és azért hiába no, 2500 km 2,5 hónap alatt ide vagy oda, elmarad az élen versenyző amatőröktől akik már 3-4-5 éve versenyeznek évi 20k km-eket tekernek.
Nem fogok tudni beérni az élbollyal sem, 930m szint 118km, emelkedőkön le fogok szakadni.
De azt hiszem elsőre megteszi tapasztalatszerzésnek is életem első versenye, legalább belekóstolok milyen ez a versenyszellem.Megtaláltalak:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Szerintem simán mehetnének fel facebookra mert jók!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
raczger
őstag
válasz Dirtyz #23666 üzenetére
Macskakövön sajnos minden nyavaja kijön, ez rosszabb, mint bármelyik terep. Nekem nincsen soha ilyesféle bajom, de ha lehet kerülön a macskakövet, a legrosszabb útburkolat, ami létezik
(#23669) ludsimon: álmodozz megfelelő mennyiségű készpénzért cserébe megmondom a nevüket
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Dirtyz
őstag
válasz Ariadne #23667 üzenetére
Köszi, érdekes volt, de nem szokatlan (max a sok bazaltkocka miatt).
Hasonló terhelésileg, mint egy cyclocross verseny, vagy az Underworld kupa, csak ezen jóval több szint volt.
Vértes maratonra nem megyek, a mátrába megyünk a kétkerék vendégházba egy 3 napos tekerésre.Toomy: az utcákkal semmi baj nem volt, a tempó a bosszantó , de lehet lassan is tekerni
ludsimon: basszus, Te végignézted az összes képet?
Köszi a linkeket!Védd a fákat, egyél hódot!
-
veterán
válasz ludsimon #23626 üzenetére
pudingok. 11:30tól nézzed, amikor a kopasz megindul. 1:50 hátrányból csinál 1:30 előnyt hegynek fel, pár perc alatt. (!)
Érdemes/érdekes nézni, hogy a többi már az inhaláló spray-t szívja, nyögve, erőlködve megy felfele, a Kalóz lába meg pörög mint szélmalom kereke a tájfunban.
Ez a súlyos...[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz ludsimon #23680 üzenetére
Hát persze. Csak éppen emberek végzik a teszteket, emberek rendelik el x csapatokon a teszteket, stb. De ugyanez van mindegyik pénzes sportban, kár csak a bringára levonatkoztatni. Hidd el, nemzetközi szinten, Pro Tour csapatok szintjén mindenki doppingol. Max nem mindig.
Amúgy szolgálati közlemény: 53-as vagy 52-es fékváltókaros országúti kerestetik olyan százötvenezer forintért, de nem kell ennyibe kerüljön. Ha nagyon jó áron és/vagy felszereltséggel van, akkor talán 54-es méret is belefér.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz Doki-HUN1978 #23686 üzenetére
Aki napi 150-200 km-eket edz, 4000-5000m mászásokkal azt inkább elismerni kéne teljesítménye miatt, nem pedig rögtön azt mondani, hogy doppingol.
Ha Te helyében lennél azért kíváncsi lennék rá, hogy fogadnád azt, ha valaki azt mondaná ez lehetetlen tisztán.
Ennyi, nem kívánok róla vitát nyitni.
undefined
-
veterán
válasz ludsimon #23680 üzenetére
Tudod, ez olyan rabló-pandúros dolog. A rabló mindig egy (vagy két) lépéssel a pandúr előtt van. Hiába pisil akármennyit, ha a dopping-reagens anyag nem ismeri az újfajta doppingszereket. Egyszerűen átcsúszik a szitán a szer, mert nem is ismerik, vagy nem tudják kimutatni. Egyelőre. Emlékezz a tavalyi doppingbotrányra, amikor pár éves vizeletmintákat vizsgáltak meg, és tucatjával akadtak fent a népek a rostán. Pár éve nem tudták kimutatni, most már igen. Most vesznek pisimintát, egyelőre nem tudják kimutatni a zanyagot', de majd néhány év múlva igen.Dopping nélküli emberi izomzattal nem lehet megcsinálni se a Giro-t, se a Tour-t (ennyi idő alatt) Ezt nem én mondom, hanem professzordoktoratyaúristenek akik lehet, hogy jobban tisztában vannak az emberi test korlátaival, mint mi itt összesen.
(#23687) ludsimon
Tezsvérem. Az edzést elismerem, de edzhetsz akármennyit, az alapvető biológiai tulajdonságodat nem tudod megváltoztatni, ahhoz már a szüleid első éjszakai együttléte előtt össze kellene rendezni a génjeidet, génsebészeti úton. Ez (egyelőre) tiltott. Nem kell erről vitatkozni, fogadd el, hogy mindenki doppingol. Ki így, ki úgy.
Ahogy előttem írták, az doppingol jól, aki nem bukik meg.[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
válasz Doki-HUN1978 #23684 üzenetére
Ahol nincs, az nem élsport...
Vagy győzelem nincs(#23688) Tüzi - Röviden tömören, de velősen ez a nagy igazság
(#23690) ludsimon - Engem nem vezetne rá a lelkiismeretem.
A pénz és a hírnév sok mindenre ráviszi az embert.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
"Ahogy előttem írták, az doppingol jól, aki nem bukik meg."
Akkor valószínű az a 100-150 'élsportolónak' nem tiszta a lelkiismerete.
Legalább is nem tudom, hogy képes akkor úgy kiállni, hogy tudja belül nem tiszta.
Engem nem vezetne rá a lelkiismeretem.[ Szerkesztve ]
undefined
-
veterán
válasz ludsimon #23690 üzenetére
Téged nem vezetne rá a lelkiismereted. Nem is lennél az első 100ban sose. Aztán amikor nem jönnek az eredmények, Te is keresnél valamit/valakit...
Szarnak rá a lelkiismeretre, az ilyen élsport nem erről szól. Te legyél az első, más nem számít. Bármi áron... Vitorlázásban valszeg nincs dopping, és szerintem sakkban sem. Meg motorversenyben sem. Szóval lehet találni doppingmentes sportokat, csak legyen egy vastag AmEx-ed, vagy Visa-d
píszmod: ettől függetlenül és nagyon bírom a giro-t, meg a tour-t is. ezért vannak a hegyimenők nálam az első helyen. ott nincs nagyon kecmec, vagy bírod, vagy nem.
ezért no1 nálam a Kalóz, mert ugyanolyan doppingkörülmények között megevett reggelire bárkit hegynek felfele. Akkoriban mindenki erythropoietin-ezett. Mégis agyonvert bárkit hegynek fel. Ezt hívják tehetségnek. Ezt tisztelem, talán még irigylem is...Hofit idézném: Tudod miért tartom többre a vízilabdát mint a focit? A vízilabdában nem tudsz sumákolni... Aki nem úszik, az megfullad....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ludsimon #23694 üzenetére
Írtam, hogy mindenki epo-zott, Ő is. De volt egy Isten adta tehetsége. Ezért lett a legjobb hegyi-menő, amilyen előtte sem volt sok, de azóta egy sem... és jó ideig nem is lesz ismét.
Általában a vér hemoglobin szintjét emelik meg, így egységnyi vér (sokkal) több O2-t képes szállítani.
-
ludsimon
veterán
undefined
-
veterán
Gondolom nem a sarki közértbe, hanem valami 150km-re lévőbe, hogy jól essen a bundás miután hazaértél
(#23697) ludsimon
ez csak azok listája, akik szokványos szerrel buktak meg. gondolhatod mennyi "egyedi" anyag van, amit soha nem fognak kimutatni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest