Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
Hopsz, új topic
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
válasz KaraDani #557 üzenetére
Őöö.., izé, az úgy történt, hogy csapatot váltottam, illetve alakítottunk egy csapatot. Röviden ennyi, bővebben, ha már fix lesz minden.
Tavaly voltam, tényleg jó volt. Gyors, pörgős pálya, 1-2 technikásabb résszel. Lámpa nem nagyon kell, ki van világítva rendesen, de azért 1-2 érdekességet beraktak a vicces rendezők.
-
Dirtyz
őstag
válasz venember83 #705 üzenetére
Mennék én is, de a bicajom darabokban, stucnira meg kormányra vár, így marad az országút még egy darabig.
-
Dirtyz
őstag
válasz zabcs80 #1768 üzenetére
Én évente egyszer viszem olajcserére a FOX-omat, ha csak olajcsere van, akkor olyan 4000-4500 pénzből megúszom.
Arra figyelj, hogy ne nagyon mosd nagynyomású mosóval. Inkább víz-kefe kombóval támadj Illik minden saras tekerés után lepucolni, de a száraz-porors út után sem árt megpucolni.
Ha igazán jót akarsz a villának, és sokáig szeretnéd használni érdemes egy kicsivel többet rászánni és beszerezni egy garnitúra ilyet. Meme szerintem tud benne segíteni, nameg a beszerelében is.Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
válasz venember83 #2139 üzenetére
Idén kezdi a harmadik szezonját, van benne kilométer rendesen.
Ötezerpárszáz forintból megvolt az egész. Kiütöttem a csapágyakat, elszaladtam a bótba vettem újakat, és kész.Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
Nekem Ninety-Six-em van, az egy kitünően sikerült darab. Könnyű, erős, a rugózási karakterisztikája szuper.
A One-Twenty ugyan máshol hordja a rugóstagját, de a nagyobb rugóút miatt került oda.
Fox RP2-es taggal azért nem olyan rossz pénz ezért...Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
Holnap szabin vagyok, nem tervez valaki tekerést székesfővárosunk környékén? Betársulnék, de lehet hozzám is csapódni...
-
Dirtyz
őstag
válasz Teasüti #2809 üzenetére
Ahogy tüskéshátú barátom helyesbített, fotokromatikus, fényre sötétedő.
Már vagy négy éve használok ilyet (és még mindig ugyanazt), nekem bevált.
Egy zavaró tényezővel kell számolni, hogy kell egy kis idő, amíg sötétedik-világosodik.
Konkrét időt nem tudok mondani, kb 10mp lehet. Annyira hozzászoktam, hogy észre sem veszem
Akkor szokott zavarni egy kicsit, ha világosból nagyobb tempóval sötétbe érkezem, (pl, erdő).Ja, ilyet használok.
-
Dirtyz
őstag
Holnap délután egy kis budai tekerés? Fogaskerekűt kihagynám...
-
Dirtyz
őstag
Hopsz, 2x ment el...
[ Szerkesztve ]
-
Dirtyz
őstag
Holnap este egy nightride valaki?
-
Dirtyz
őstag
Az lehet, hogy ha trekking bicajokon mtb-s áttétel van, de a kerékátmérő is más.
A helyedben nem kínlódnék ezzel tovább, max. annyit, hogy felraknék egy vékony külsőt, azzal könnyebben tudsz haladni aszfalton.
Nekem 44-es a nagytányérom hátul 34-11-et használok, még nem éreztem kevésnek (11, 13-at ritkán tudom elhajtani).Szvsz, inkább gyűjtögess, és nézz egy trekkinget, használtan is bele lehet futni jó minőségbe.
-
Dirtyz
őstag
válasz venember83 #5050 üzenetére
Köszi, de milyen sarazást? Kis kivétellel porzott az egész pálya Bővebb beszámoló később, most bicajmosás
-
Dirtyz
őstag
válasz venember83 #5222 üzenetére
Őöö.., izé holnap, jó?
Ja, 85%, hogy holnap du. megyek egy budai kört, valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Dirtyz
őstag
válasz venember83 #5229 üzenetére
Pedig ott vagyok , csak ne a megszokott mezben keress...
dqdb: nem sokkal, Gratula raczger kollégának! Nem tudjuk TriackFeri eredményét még...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest