Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Fej1973
csendes tag
válasz Vasinger! #24544 üzenetére
Háromszor rendeltem tőle. Mind a három 1,5 hét alatt ideért. 5174 eladása van és 99,7% rátája. Ebaynél nagyon keményen kidobják ha sumákol.
Ez volt az utóbbi rendelésem, de ilyet semmiképp ne rendelj mert nem szeretném ha lenne még egy ilyen az országba. Méretre figyelj, mert nálam az "L" es picit szűknek bizonyult, bár lehet ez csak azért van mert elég extrém combom van. :|
Mellesleg én is most fogok ismét rendelni mivel jön a szülinapom. Ja és nézd hogy pántos vagy sima gatya van hozzá, személy szerint a pántost jobban szeretem.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
válasz eddie1978 #24536 üzenetére
Dakota 10-zel próbáltam meg a pulzusmérőmet összekapcsolni, de ott egyszerűen nem volt rá opció. GPSMAP 62 volt a másik kísérleti alany, az csont nélkül vette a feladatot (bár az adatrögzítést nem próbáltam vele, de a kijelzés simán ment).
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
hollozoli
tag
Sziasztok!
Használtan vásároltam MTB kerékpárt. Az első szervízelés 11000 forintomba került.
Azt szeretném megkérdezni, hol? és hogyan lehet a sima aluminiumfelni-jeimet kicserélni duplafalú aluminiumfelnikre?
Ilyenkor leszedik a racsnit a hátsó kerekemről és átrakják az új hátsókerékre?
Melyik szervíz vállal ilyesmit (Budapesten)? Illetve, hol éri meg megcsináltatni? Illetve milyen márkát érdemes vennem?
Várom a válaszokat!
Köszönettel:
HZ
-
dqdb
nagyúr
salieri. és Fej1973: olyan eladót nem tudtok véletlenül, aki alacsony szállítási költség mellett freeride stílusú nadrágokat is árul? A tapadós cicanaciktól hülyét kapok, valami lazább, de megfelelő anyagú ruhadarab jó lenne.
-
salieri.
őstag
válasz Vasinger! #24549 üzenetére
A karbon kulacstartó tényleg bagó! Nekem 12 ezer volt ,de csak azért ,mert rá van írva ,hogy ELITE
Szerintem ebből a kínai mezekből egy számmal nagyobb kell mint ami a tényleges méreted!
Én pl. mindenből L -es cuccot hordok, a mez viszont picit szűk, XL -es méretet kellett volna vennem.
Lehet kínai emberkékre van szabva
dqdb aliexpressről vettem ,nem ebayről. ott nézz szét ilyen nadrágok között.[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
"A tapadós cicanaciktól hülyét kapok"
Megemlítettem télen a kolléganőimnek, hogy kell vennem hosszú cicanadrágot futáshoz. Tudták, hogy sokat bicajozok, meg futok, de mégis kiröhögtek, hogy férfinak nem való cicanaci
Szóval sporthoz az alkalomhoz illő ruházat dukál. Szerintem futáshoz, és országúti bicajos száguldáshoz mindenképpen testre feszülő alsó, és felső ruházat. Városi bóklászáshoz, bevásárláshoz, terepezéshez már tényleg nem feltétlen szükséges passzentos ruhaMondjuk nekem elég lassan gyűlt össze a ruházat, de már megvan legalább
(#24562) Fej1973: Ez az "elég extrém comb" gondolom a montis korszakodból való, mert outisnak tényleg elég extrém.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Nekem hosszú, szélálló szett kellene, aláöltözet vagy pedig hosszú ujjú mez+hosszúnadrág télire.
Tud valaki ilyet ebay-ről vagy olcsón valahonnan?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
undefined
-
Fej1973
csendes tag
válasz ludsimon #24565 üzenetére
Rengeteg van az ebayen. Az őszi cuccom, ennek csupán annyi baja van hogy nem kantáros. Megbízható korrekt eladó ez is.
-
dqdb
nagyúr
válasz lorcsi #24566 üzenetére
Ezt találtam hirtelenjében, még keresgélek azért.
salieri.: köszi, jut eszembe, a DX-et is megnézem.
szki: Városi bóklászáshoz, bevásárláshoz, terepezéshez már tényleg nem feltétlen szükséges passzentos ruha
A legkeskenyebb külsőm 1,75"-ös, de a mostani kerekek nem láttak még 2,10" alattit[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #24573 üzenetére
Nemzetközi szállításnál legtöbbször nem tudod elkerülni, hogy áfát kelljen fizetned utána, meg vámot, úgy már nem is olyan olcsó. Elasticban most vettünk emberemnek egy iszonyú jó anyagú Giant csapatmezt kantáros nacival, 12.000 volt...
mod.: Ja nekem meg egy ilyet sikerült lőni, kétezerér'... Mármint nem a pasit, csak a mezt.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
ludsimon
veterán
A pirosat kedvelőinek:
Ariadne:
Ez 8800Ft és 99% nem fogják meg a vámon.
Van már elég tapasztalatom, volt már 20 ezres rendelésem Hong-Kong-ból és nem fogták meg.
Szerintem csak a nagy csomagokat fogják meg, vagy amire feltűnően kis érték van írva érték mezőbe.Téli cuccok voltak ott? Szélállóra gondolok. Kéne ilyesmi, de azt itthon szeretnék először körbenézni.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
törölt tag
Sziasztok!
Régi MTB-omra (Neuzer Condor) szeretnék egy kis rúgóutas első teleszkópot. Kérdésem, hogy mire érdemes figyelni a vásárlásnál? A jelenlegi első villa menetes, a homlokcső 1 col átmérőjű.
[link]
Egy ilyen teleszkóp megfelelő lenne?Jól gondolom, hogy a mostani kormánycsapágy villanyakon lévő alkatrészeit át kell majd tennem? Mi ennek a szakszerű módja?
Köszönettel: a_51
-
-
dqdb
nagyúr
válasz Vasinger! #24577 üzenetére
1"-es villanyaknál van ez és a semmi, nincsen értelmes választék.
area_51: Vasinger!-nek annyiban igaza lehet, hogy bár a semminél határozottan több, de sokat ne várjál tőle, némi minimális csuklókímélő csillapítás mellett főleg optikai tuning lesz csak (hidegben főleg).
-
Bandi18
tag
Sziasztok
Érzetre mennyi különbség van a 22-32-44 és a 28-38-48-as tányérok között ? Sokszor van az hogy elfogy a sebesség a montiban és csak pörög a lábam de nem nő a sebesség.
Köszi
-
Fej1973
csendes tag
8 - 10 e ft vel nem fognak szarakodni a vámon, nekem MacBook al se szarakodtak. 59 dollárig azt rendelsz amit akarsz, és utána is vannak baromi egyszerű kiskapuk, de ebbe nem mennék bele.
-
ludsimon
veterán
Jééé mit találtam!!!!
Sikerült a kínaiaknak végre egy használható 720p képes kamerát lemásolniuk baráti áron!
Teszt videó
A kormányra tette fel és még így is tűrhető szintű, de fejen sokkal jobb.
ebay link
További leírás és tesztvideók DX-rőlFejlődnek ezek a kínaiak. Ilyenre már érdemes szvsz beruházni.
csabi94:
[ Szerkesztve ]
undefined
-
GeneraL_XTX
veterán
Vetnétek egy pillantást erre a bringára?
Megéri ez a 110k-t? Vagy maradjak inkább ennél a Polarisnál?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ráadásul amikor elkezd az ilyesmi széthullani, én módfelett fel tudom magam bosszantani rajta. Tökmindegy milyen olcsó volt. Szeretem, ha "szolgálnak" a hazsnálati eszközeim, nem kell velük foglalkozni folyton.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
ludsimon
veterán
Nem is vettem eddig észre.
Kemény!Meg az is kemény akinek volt annyi esze, hogy felvette azt a pamut pólót ilyen elképesztő hőségben....
Maratonon 1 emberen se láttam, no azért meglátszik ki az aki biciklizni jött és ki az aki megmutatni, hogy itt is volt.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #24597 üzenetére
Nem is kell csili-vili csapatmez.
Csak egy egyszerű mez, meg naci és ennyi, enyém is Lidli-ből van amit hordok, kb 6k volt az egész 2 mez meg nadrág.
Pamut pólóba egyenesen borzasztó tekerni. Teli izzadod és soha nem szárad meg, megállsz fázol mint a fene, megfázol.
Ezért tökéletesek a rásimuló műszálas mezek, nadrágok. Elvezeti az izzadságot és nagyon gyorsan megszárad.
Én utolsó órában fél kulacs vizet a fejemre, hátamra öntöttem, mert már eléggé felhevült a testem és kb 10 perc után teljesen száraz volt az egész mez.
Muton:
Pontosan! Az a lényeg tényleg, hogy végre látni az embereket mozogni és mint utólag kiderült hatalmas tömeget sikerült tegnap megmozgatni (2000 feletti résztvevő).Csak amikor láttam, hogy mezre még ráhúzza a papi, vagy az apja, anyja a kisgyerekére a sárga pólót azt hittem megüt a guta.
[ Szerkesztve ]
undefined
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest