Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
CurrentValue
tag
válasz
Kazimír #45023 üzenetére
nálam WD40 és ujrakenés elég instant, lehet nem a legjobb megoldás
én kérdésem:
Milyen belsőt ajánlotok, és mennyire van értelme a defektvédő haboknak meg többi humbuk cuccnak? Bírnám ha pár gramm többletért soha nem kellene tartanom a defekttől ( természetesen light használat, mellett nem akácosba). Kicsit a mostani slickek megadták az utálatot a felni szerelgetés miatt. ( mondjuk takeyard kollégától azt hiszem sikerül egy komprumisszumos külsőt szerválni emészthető áron. )
azon is gondolkodtam hogy a gyári kerékszettet meghagyom a slickel és kéne szerezni olcsón valami hasonló tudásu kerékszettet mint ami a Konámba van gyárilag. Valakinek esetleg elfekvőbe a sufniba?Meg a hátsó kerekem kotyog?! kb 3-4mm-t , eezzel mit kezdjek? Esetleg valami LELKIISMERETES szerelőt tudtok-e? Az eddigi hely ahova vittem szerintem csak lehuzott, a bringám eleje is kotyog, de azt mondta tökéletes ( kb 3-4cm lehet amit bolint ha elsőféket huzok, amugy meg 203as tárcsát szerettem volna feltenni,de igy minek?)
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest