Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Ariadne #36626 üzenetére
Köszi a kesztyűről az információt. A sisaknál tökéletesen egyetértek az álláspontoddal. A kesztyűn azért kezdtem el gondolkodni, mert rajtam kívül mindenkin volt eddig, és gondoltam nem viccből viselitek. Meg nem azért, hogy profibb bringásnak tűnjetek tőle
Nekem - bár nyáron dől rólam a víz egy gyorsabb lépés után is - a tenyerem nem szokott izzadni. Az esésnél betöltött védőszerepére rájöttem, csak nem értettem, hogy miért nem védik az ujjakat (meleg vs védelemből nálam a meleg nyerne).
Tudsz ajánlani hosszú ujjút? Ha már veszek, az valamiért szimpatikusabb.
venember83: a drabális tényleg jó szó rá, és határozottan nekem bejön ez a stílus Megnéztem a Scott Geniust, gyönyörű, főleg a rugóstag feletti törés. Az ára is szép, de a tökéletes vizuális élmény mellé a dollár/font/forint/euró mezőket figyelmen kívül kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
venember83
nagyúr
válasz Ariadne #36626 üzenetére
Szerintem szándékosan a drabálisságra gyúrtak rá. Mint pl. a Scott Geniusok esetén. Jaj, azok még szép gépek. Főleg az új változatok, amikben már nincs annyira meggörbítve a nyeregcső.
Kesztyű: nyáron izzadság letörlésére is tökéletes, legalább ne a szemedbe folyjon.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest