- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
detroit17 #34172 üzenetére
Nem vagyok egy fitness guru elore leszogezem.
Elvileg mozagasoknal tobb fajta van ez intenzitastol megmozgatott izomcsoportokon at sokmindentol fugg.
A futás (kocogas nem sprint), biciklizes, gyaloglas azon sportok koze tartozik ahol hosszabb ideig csinalsz egyenletes terheléssel mozgást. (Min 50 perctol kb. ) Ilyenkor a pulzusod elvileg ebben az aerob zonaban kellene legyen. ilyenkor égetsz zsírt de azt is az elso 30 perc utan kezded. Addig szénhidrátokból táplálkozik a tested.
Pl nezd meg a maratonistakat, bringasokat mind hurkapálca vekony es olyan szálkás mint az allat, mg a sprintelok nagy allatok. Nagy izomtomeg a hirtelen erokifejteshez.
kondizas soran (tomegnovelesnel, feltöltésnel) megprobalnak minnel tobb feherjet szenhidratot bevinni rovid ideju de nagy terhelessel dolozni. Ilyenkor latod a nagy felfujt allatokat. Aztan jon a szalkasitas amikor a felesleges vizet (ugyanis ilyenkor eleg sokat megkot a szervezeted plane ha creatint is szedsz), s zsírt szepen szeded le magadrol olyankor szoktak kis sulyokkal hosszabb ideig edzeni. (nagyobb szeriaszammal dolgozni)
jah igen es mindez semmit nem er helyes adott periodushoz tartozo etrend nelkul okosok szerint 60-40% a kajalas javara az eredmeny erdekeben. És ezt ala tudom tamasztani.. nyron futottam de nem figyeltem a kajara leadtam 3 kilot a 10 helyett..
De ezkrol eleg sok leiras van pl bodybuilder.hu-n van millio leiras.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged