Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
detroit17 #34172 üzenetére
Nem vagyok egy fitness guru elore leszogezem.
Elvileg mozagasoknal tobb fajta van ez intenzitastol megmozgatott izomcsoportokon at sokmindentol fugg.
A futás (kocogas nem sprint), biciklizes, gyaloglas azon sportok koze tartozik ahol hosszabb ideig csinalsz egyenletes terheléssel mozgást. (Min 50 perctol kb. ) Ilyenkor a pulzusod elvileg ebben az aerob zonaban kellene legyen. ilyenkor égetsz zsírt de azt is az elso 30 perc utan kezded. Addig szénhidrátokból táplálkozik a tested.
Pl nezd meg a maratonistakat, bringasokat mind hurkapálca vekony es olyan szálkás mint az allat, mg a sprintelok nagy allatok. Nagy izomtomeg a hirtelen erokifejteshez.
kondizas soran (tomegnovelesnel, feltöltésnel) megprobalnak minnel tobb feherjet szenhidratot bevinni rovid ideju de nagy terhelessel dolozni. Ilyenkor latod a nagy felfujt allatokat. Aztan jon a szalkasitas amikor a felesleges vizet (ugyanis ilyenkor eleg sokat megkot a szervezeted plane ha creatint is szedsz), s zsírt szepen szeded le magadrol olyankor szoktak kis sulyokkal hosszabb ideig edzeni. (nagyobb szeriaszammal dolgozni)
jah igen es mindez semmit nem er helyes adott periodushoz tartozo etrend nelkul okosok szerint 60-40% a kajalas javara az eredmeny erdekeben. És ezt ala tudom tamasztani.. nyron futottam de nem figyeltem a kajara leadtam 3 kilot a 10 helyett..
De ezkrol eleg sok leiras van pl bodybuilder.hu-n van millio leiras.
Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Elektromos autók - motorok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Jogász topic
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest