Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
válasz forintuser #8902 üzenetére
Ilyen játékszalonnából semmit
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Honda_Fire
tag
Eladósorba kerülhet egy konfigocska:
3400+ Am2 + hűtés
Asus M2N68-LA
1Gb ram
Gainward 9600GT 512 mb
Thermaltake M5 házikó
320Gb Seagate winyko
ASUS Sata DVD iró
450W M-Tech táp.jöhet beárazás és ajánlat is rá. Privi jobb könnyebben észreveszem.
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
forintuser
őstag
-
Chaser
legenda
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Szlovi
senior tag
-
bsh
addikt
válasz forintuser #8905 üzenetére
jó zene george-nak szalonna mellé
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
george11
addikt
Így múlik el egy márka dicsősége [link]
"Bár a Porsche két hete már teljesen a Volkswagen fennhatósága alá tartozik, a fejlesztések nem álltak le. Az elsősorban sportautóiról híres gyártó többek közt hobbiterepjáró-kínálatát bővítené, de közben kihívja a BMW-t és a Mercedest is."
mif@sznak??? egy merga, vagy bmw sosem lesz ellenfele egy igazi porkénak
"A jövő évre azonban mást is tartogatnak Zuffenhausenben, méghozzá az igen divatos hobbiterepjárók skáláját bővítő Macant. A Cayenne kistestvére az Audi Q5-ösével azonos platformra épül, a hibrid hajtáson és a motorválasztékon is osztoznak majd. A közös háromliteres turbódízel mellett a Macan várhatóan kétliteres, négyhengeres benzinessel is elérhető lesz, a sportváltozat pedig 3,6-os, ikerturbós V6-ost kaphat."
Mivan??? Akkor mi lesz benne a porsche? a 4 bőrülés, meg a kaszni borítása?
"A Porsche távlati tervei közt szerepel még egy Ferrari-verő középmotoros sportkocsi is. A Project 960-at a 911-es, és a hamarosan érkező 918-as közt helyezné el a gyár. Az autóba szánt V6-osból két turbó segítségével 608 lóerőt hozhatnak ki."
Egy V6-al sosem lesz ferrari vagy lambo ellenfél Ebbe bukott bele anno a Honda is az NSX-el. Hiába volt etalon gép a V6 miatt a sok sznob nem vette meg.
A VW pénzhajhászása el fogja baszarintani egy igen komolyan felépített márka besorolását, és egy szinttel lejjebb kerül. Úgy látszik a cégen belül a lambo lesz az igazi sportkocsi a porsche meg csak valami átmenet.
Ennyivótam megyek vissza dolgozni.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Mégsem megyek dolgozni, mert mindjárt F1 időmérő
Ellenben:
Tibee nek sok szerettel
Ezmeg nemtom vótemár:
- Doktor úr, nem kíván a férjem.
- Nem probléma, ebből az orvosságból adjon be neki vacsora előtt egy
szemet.
Másnap a nő szomorúan jön vissza.
- Nem használt az orvosság?
- Vacsora előtt belekevertem három szemet az italába.
- És?
- Hát a levesnél nagyon nézegetett, a főételnél fogdosott, az édesség
után meg feldobott az asztalra és rettenetesen megdugott.
- Akkor mi a baj?
- Ez volt a kedvenc éttermünk.[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
-
Honda_Fire
tag
Változott a ténynek az állása.
5000+ AM2 + hűtés
3400+ Am2 + hűtés
Asus M2N68-LA
2Gb ram1Gb ram
Gainward 9600GT 512 mb
Thermaltake M5 házikó
320Gb Seagate winyko
ASUS Sata DVD iró
450W M-Tech táp.Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
Honda_Fire
tag
+ 17" Dell LCD moncsi
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
GrandeP
addikt
Ez de szánalmas.... [link]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
-
KTU
addikt
Boldog névnapot a Daniknak!!!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
GrandeP
addikt
Az h van?
Épp sz@rból épitek várat...
Régi 478-as gép, a szokásos törött lefogatokkal... de rátettem egy ezeréves, 370-es hűtőbordát... és most épp a ventivel játszok... az egy 8 centis régi táp venti 5v-on, molex csatiról...
Na szóval az h van, h ha elszívom a levegőt, ha ráfujom... idle 49C terhelten 58... és nem változik...
jah... Boldog Dani napot...
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #8935 üzenetére
Vagy azokat is fújogassa-szívogassa...
"Formicate Under Command of the King,,
-
GrandeP
addikt
Na szívógassátok ti a tictac-omat... ..
-
-
M_o_g_y_i
őstag
-
OTee
aktív tag
Loptam, de nekem teccett:
Repcsiről esetleg még vkinek infója?
erre gondoltam
Wizzair
Este le kéne foglalni, és nem szeretnék meglepit.OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
-
GrandeP
addikt
Mondom.... vidd végig a rendelést!
A rendelésnél megadott összeget kell befizetni, meg otthon kinyomtatni a papírt amit az emailre küld ha becsekkkoltál onlány, mert ha ott kell kinyomtatni akkor a bu.zik 3-5k el kérnek, attól függöen h szines vagy feketét kérsz...
De egyébként nincs plussz költség a reptérnél, tehát amit elutalsz az kész, az annyi...
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz GrandeP #8946 üzenetére
Fura egy deszka lehet az, nem láttam még párologtatós alaplapot.
60 fok körül mit párologtat, szeszt? Zug pálinka-főző vagy, most lebuktál!
De dícséretes, hogy kompujter-vezérelt coccod van hozzá.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
OTee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest