Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- Untappd lista
- Mára elég volt az internetből
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LG - "I'll be back"
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #1000 üzenetére
Izéja.... hívott holnapra Gyík.... fake vagy mi?!
Nem akarok dogozni! Neked hiszek még...Szaaal, FAKE!?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #1004 üzenetére
Látod, mi kotsog, még jó h bekérdeztem...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #1004 üzenetére
Mondtad, hogy jön Vér, ezért a ribiket visszamondtam.
-
Szlovi
senior tag
Gyáááheee ... új topic
-
bsh
addikt
én azt találom csak furcsának, hogy már hetek óta megy ez az őrület, és akkor még mindig, kecskemét 1 kis autósboltjában a legalább 20-ból, fél nap leforgása alatt elkapkodnak 180 dobozt... ezek szerint napi szinten legalább 2000 doboznyi elfogy akkor csak itt a városban, az durva.
-
bubi92
őstag
nincsen valakinek elfekvőben egy polaroid-ja? SÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT adnék érte
-
george11
addikt
Nekem sem volt. Kiballagtam a legközelebbi kútra(mobil 441 a lámpánál), és vettem egyet.
Mi ebben a vaszizdasz? Szerintem most is van nekik polcon belőle..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
-
bubi92
őstag
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz M_o_g_y_i #1029 üzenetére
SDHC, vagy sima-e? De szerintem kellene! Holnap?
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
M_o_g_y_i
őstag
SDHC, Class4-es.
3,5/11,7 MB/s sebességű az AnTuTu Benchmark szerint.bubi92:
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
Késő esti muzsika
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
SUNAMETÁL (tudom, hogy vótmá anno, én linkeltem, aki nem látta nézze meg, aki látta, az úgyis megnézi magától is)
-
aXXon
őstag
válasz M_o_g_y_i #1037 üzenetére
Te, nem akarok én lenni a köcsög paraszt, de miután GrandeP beletrollkodott, megnéztem az árakat és az hagyján, hogy ennyiért hozzá tudnék jutni(az még annyira nem érdekelne), de ennél olcsóbban (!!!) a zsír új, bontatlanhoz, így mégis csak elállnék ettől a biznisztől. Bocsánat.
Mentségemre szóljon az éjjel be voltam baszva kicsit, eszembe sem jutott utána nézni az áraknak (mondjuk továbbra sem néztem volna, ha.... )
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #1041 üzenetére
"A hajad mostanában, másként hordod máááár...."
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #1043 üzenetére
Tavaly voltam a
vén alkoholistajó öreg Csárli szabadtéri koncertjén és bár csak egy rövidke valami volt, amolyan hakni gondolom és úgyis mentem oda, hogy én nem hallgatok ilyesmit, de azért menjünk le (nyaralni voltunk és lent volt a kikötőben), de azon kaptam magam, hogy rá kellett, hogy jöjjek, hogy egészen sok hallgatható zenéje van, ott énekelgettem a tömeggel együtt"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
-
TeeBee73
veterán
Van néhány albuma, gyári, eredeti, asszem' még ArtistaJust előtti időkből.
Deák Bill koncerten is voltam a régi MÁV Klubban.
Azóta kissé bedurvult a zenei ízlésem.Reklám rovat.
MOD: Dzsordzsi: Vótmá', vagy 3 éve.
(Tudom, sok az újszülött a fórumon.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #1047 üzenetére
Nem a bajságon múlott, ha nem hívod fel rá a figyelmem, nem nézek utána ma reggel sem, úgyhogy ezt már nem mosod le magadról
Mindenesetre köszi, hogy szóltál
Mogyitól meg még egyszer BOCSI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor 200 5G vadiúj, 2-év gyári garanciával, dobozában +töltő szett+ fólia+ számla,garancia!
- DELL Latitude 7490 I7 8650 16GB DDR4 256GB SSD (Újkori ára 400 ezer FT)
- Zalman Watttera ZM1000-EBTII 1000W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM800-EBTII 800W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM700-EBTII 700W tápegység eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest