Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M_o_g_y_i
őstag
Figyelem!!!
Tit-mania a polír-fórumon![ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
törölt tag
Eladó:
AMD Sempron 2500+
768MB DDR400
300W táp
40Gb 7200RPM 100/100 Bad sector mentes! (tesztgépben nem volt 80 eres kábel lásd kép)
DVD olvasó, CDRW, integrált vidkártya
Operációs rendszer nélkül, minden információ a képeken megtalálható. Proci ventit cseréltem, mert a gyári nagyon hangos volt. Így jelenleg szinte hangtalan a cucc.
Személyes átvétel, csere nem érdekel. Gyerek használta eddig, de kapott egy komolyabb konfigot.10k
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
ezt meg nézze meg mindenki az elejétől. hatalmas
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #8344 üzenetére
Nekem is ugyanilyen lapom van, de inkább veszek most 2x4Gb-ot. Az x3 nekem pont elég mindenre, i3 két magja sok helyen jelentősen lassabb lenne, és az lappal együtt is min. 7-8k ráfordítás lenne. i5 meg még több. Inkább marad a mostani egységes pécé, amíg meg nincs ami most az elképzelésem, addig nem költök gépre, valahol meg kell húzni egy vonalat, és az most van itt talán. (azért hiába a Full HD, szerintem egy x3-al, és egy 5770-el még egy darabig simán el fogok futtatni mindent, akárki akármit is mond. Persze kompromisszumokkal)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #8345 üzenetére
Azért írtam, hogy "időnként", mert bár nem gyakran, de képes vagyok felzabálni a 4 gigát. Különösen a photoshop a vicces, amikor 4-5 darab psd-t megnyitva lazán 1 giga fölé megy a ramhasználata, aztán jön még mellé a webszerver, adatbázis-szerver, két böngésző, forráskódszerkesztő stb. A hülye windóz meg 1 giga szabad memóriánál már el akar kezdeni swappelni.
A másik ilyen játékfejlesztésnél (címet nem írok mert 1x már ki akartak vágni innen miatta): játékszerver, adatbázis-szerver, legalább 2 játék kliens (admin és player módban), visual studio.
De a leginkább azé fejlesztek me óccsó a rambartucc: x3/x4-ben és erősebb vga-ban már én is gondolkoztam, de max karácsony körül lesz aktuális, most megveszem ezt a ramot aztán autóra kell a lóvé.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mcs
veterán
válasz GrandeP #8361 üzenetére
Nem lenne abban semmi poénos.
Sőt, van is egy nagy előnye a crtnek a tftvel szemben, mégpedig a gyorsabb, folyamatosabb megjelenítés több száz fpsnél. Amíg tftnél nem érzékelsz különbséget 60 fps felett, és ott az utánhúzása is neki, addig crt-n mindent vízfolyékonynak látsz, ami száguld.
Persze, most már én se crt-t használok, de csak nem kéne teljesen leírni. -
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #8362 üzenetére
(#8363) mcs
Ha te most itt elkezded starolni a crt-t a modernkori "monitorokkal" szemben, itt vagom fel az ereimet... meg masoket is!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Norb3rto
őstag
-
Szlovi
senior tag
E'h
-
GrandeP
addikt
-
Chaser
legenda
B...tok + hozzá szoktam hogy itt sok zsák van, vakerán értelmesebbnek tűntek az emberkék. De már a 2., akinek ha azt mondom közleménybe írja be vatera + vatera nick + xy termék akkor a vatera nickre azt írja be vatera nick
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #8364 üzenetére
Egy 15"-os TFT-vel nyomom, mert kemény vagyok Fél 3-kor kukacos játék, ráadásul Flash?! Dolgozzáááá'!!!
Deltapower: nekem nem kevés a 4Gb, de ha drágulás lesz, várható, hogy olcsóbb már sose lesz, mint 3 éve a ddr2-nél is. Kb most van annyiért a 4 giga, használtan, mint 3 éve, garanciálisan, újan. Pénzem van, csak sajnálom feleslegesen a gépbe ölni, de ha hosszú távon minimális költség, és később úgyis meg kell lépni, csak drágábban, akkor inkább most.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
Friss ropogos spam...
Kedves GrandeP
Szeretném személyesen megköszönni Önnek,
hogy türelemmel viselte eddigi leveleimet.Végre megtaláltam a módját, hogyan hálálhatnám meg ezt Önnek.
Sajnos nem szokás biztosítóktól ajándékot kapni,
pedig higgye el, Ön nagyon is megérdemli!
Ezért kérem, fogadja szeretettel a Genertel Biztosító Önnek szóló
ajándékát,egy 30 napos családi miniCASCO biztosítást!
Lássuk csak, miben rejlik a nagyszerűsége a 30 napos
miniCASCO-nak:•Amennyiben Ön az okozója egy másik autóval történő balesetnek,
úgy 50 ezer forintig térítjük az Ön kárát!•30 napon keresztül egész Európa területén ingyenesen kapja ezt tőlünk!
•Ön mondja meg, hogy mikor induljon a 30 napos időszak,
így akár nyaralása idejére is időzítheti ezt az extra védelmet!
Önnek nincs más dolga, mint jelezni igényét a 30 napos miniCASCO-ra![ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #8383 üzenetére
Es az aprobetüset be se irtam...
Kar h nem tudok kepfeltölteni...
-
D@ni88
addikt
Ez is csak azért van, hogy átverjék a jó munkás osztályt.
Mert van aki belemegy, mert ingyen van, és EU-s biztosítás, összetöri az autót, és nem kell kifizetni csak max 50ezret a több százezer helyett Így a biztosító jobban jár, az ügyfél meg szokás szerint szarul... -
DeltaPower
addikt
Ja amikor tavasszal csapták oldalba a fiestámat, az (oko)skodásnak kihoztak 280 ezer kárösszeget egy lökhárítóra és egy jobb oldali kormányösszekötőre. Bármivel ütközöl ami 20-nál gyorsabban megy és/vagy 20 évnél fiatalabb, az az 50 ezer kezdésnek is kevés lesz.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Norb3rto
őstag
-
KTU
addikt
Új 8gigás MiroSD HC kártya CL6-os, + normál SD átalakítóval, 3év gari, noname, mikor milyen 1600Ft
kb. hétvégére van itt.
akinek kell írjon privit!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
GrandeP
addikt
Elado egy csiftek táp.
DPS-300AB
Kicsi, de gyakorlatilag hangtalan ventivel, teszter táp volt egyik ága manuálisanmeg van toldva h hosszabb legyen.
3 sata 1 molex.
Nem tudom. 3k-t ad érte valakic vagy küldjem az aproba?NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Na menjetek a csába.
Ha valakit érdekel privizzen.NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Hirdetés
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest