Hirdetés
- Mára elég volt az internetből
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LG - "I'll be back"
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom TV Mikrotikkel
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Aszittetek lecsapok a huszonhatka'ra mi?
Nem eleg, hogy idepofatlankodok, de meg azt is en vigyem?ui: engem mar nagyon regen piszkaltak am, lassan mar lehetne vmi ujabb e betuset linkeljek...a regiek a feledes homalyaba merultek!
Szerk: jajj szegeny e'lilyenes neni, konnyen torlik, kilatszik a fedetlen kulcscsontja!
[ Szerkesztve ]
...
-
DeltaPower
addikt
Azt a postot nem látom itt, amiben az a kép volt, amikor a fickó elkezd rajzolni valamit ami pár vonal után úgy néz ki mintha pucér nő akarna lenni, aztán átrajzolja madárnak vagy más állatnak.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #26004 üzenetére
Az én voltam.
Tán azt is kiszedték ??? mert akkor lehet valakinek orvoshoz kéne fordulnia lassan. ilyenkor bánom, hogy nem létezik már a kényszer gyógykezelés fogalma, csak, ha valaki önveszélyesmod: 25982 lett volna.
kérem jelentkezzen az aki, aki törölte, és legyen szíves elmagyarázni, hogy miért mert ugye szép dolog szopatni a másikat, de azért egy bizonyos határon túl már észen kéne lenni, mert átcsap valami egészen másba a dolog.
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
Már megin' "divat" lett a törlés? De ráér valaki...
Ha lenne rá oka még megérteném, de egy arcot karoló macsekot tartalmazó hsz.-t minek kiradírozni?[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
DeltaPower
addikt
válasz george11 #26006 üzenetére
A 25896-ban van a csaj fejére gyógyult macska, a rajzos viszont eltűnt. A 25892-es poszt hiányzik, gondolom abban volt.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #26009 üzenetére
Ez már simán csak személyes kibasz volt részemre.
azért remélem adja a nevét is hozzá a főnök
Ha nem, akkor viszont, mivel indoklás nem volt, privát/mail nem jött, senki felé nem jelezték, hogy mi van, vagy mi nem jó, így akár újra be is szúrhatom a képet
Reggelig várok valami indoklást a törlésre, ha addig nem jön, akkor újra beteszem a képet, mert nyilván csak véletlen törölték
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Hát ... azért mindent ők sem tehetnek meg (mellesleg, nekem a következő ban már olyan lesz, mint grandénak, legalábbis ezt az ígéretet kaptam annno)
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
AM2-es lapja van-e valakinek eladó? Int. vga előny!!
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #26013 üzenetére
Gyíknak tuti van
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #26016 üzenetére
Mert hány darab kell ? Gyíknál tuti van több is
-
alázógyík
addikt
9 után 9 perccel első?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz alázógyík #26019 üzenetére
Mindenki biztos egy másik topicBAN lóg az este miatt...
Szerk: fogadjunk azért szerkesztettél, mert elöször elszámoltad, hanyadik vagy a nagy tolongásban.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
chipi-85
senior tag
Segítsünk Szegednek: [link]
-
faragojof
őstag
Vannak itt játékosok? Kicsit unatkozom itthon, kerestem magamnak játékot. Erről tudtok valamit? Játék élmény, izé?...
"Formicate Under Command of the King,,
-
chipi-85
senior tag
Remélem legközelebb a tolvaj kur*a anyjához kellene mennie majd a mentőnek...de üzemképtelen.... [link]
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
válasz chipi-85 #26033 üzenetére
Remélem!
jut fejembe:
Ma voltam megent a yardon.
-'12 dec. 27 betörtek(yárőr valahogy elfelejtette JELENTENI, másnap tette meg a feljelentést feleségem, két yáőr lehet kap dádá-t)
-'13 jan. 3 elfogták
-jan. 4 baon-ról értesűltem az elfogásról
-azóta 52 ízben telefonáltam (minden alkalommal fizetős, mert kapcsoltak), tizen x alkalommal voltam bent. Nyomozó úr(ak) nem elérhetőek
- ma /jan.21-eltelt 18 nap/tudtam beszélni nyomozó úrral
- ő elfogta, ügyet leadta
- előadó jan 6 óta nincs kinevezve, így NEM tudnak(akarnak) felvilágosítást adni tulajdonom állapotárLoLbürökrátiKUSmadzsarisztán
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
chipi-85
senior tag
válasz faragojof #26035 üzenetére
Ha lesz időd, nézz be a Blues Cafe & 7-es megállóba, biztos jobban leszel: 42400-nál tart
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
válasz chipi-85 #26036 üzenetére
Mint helyi hülye, csendben megjegyzem, hogy ez akár lehet olcsó reklámfogás is. Ugyanis a csajok MEZben szolgálnak fel, mert ez egy sportbár szerű valami. Úgyhogy náluk a MEZtelenség simán jelentheti azt is hogy az Arsenal mez helyett matyómintás inget vesznek fel aznapra. Vírusmarketingnek mondjuk ötletes.
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
TeeBee73
veterán
válasz faragojof #26035 üzenetére
Némi(?) alkoholfogyasztás?
Beb@szunk, mint állat.
Ha ketten kiiszuk a kocsmát, az nem 'némi'.MOD: Agyasima: Ja. Nem azt írták, hogy pucéran, így félreérthető. Francapofájukat.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
Leült a topic.
-
Devid_81
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #26042 üzenetére
A "nem megfelelő" tartalmakat úgy is törlik, de a hsz. szám nő, ha tetszik, ha nem.
MOD: akom: Akárhogy is nézem, az max. "Backspace" bill. lehetett, semmiképp sem "Delete".
Szóval, FAKE.[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 200 5G vadiúj, 2-év gyári garanciával, dobozában +töltő szett+ fólia+ számla,garancia!
- DELL Latitude 7490 I7 8650 16GB DDR4 256GB SSD (Újkori ára 400 ezer FT)
- Zalman Watttera ZM1000-EBTII 1000W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM800-EBTII 800W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM700-EBTII 700W tápegység eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest