Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Az előző postot grande írta, vagy a zasszony?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
TeeBee73
veterán
válasz Norb3rto #8262 üzenetére
Ezek szerint, pont jót linkeltem.
(Lopott post rulez!)MOD: Ja, Dzsordzsinak, hogy jobban menjen a
piáláspolírozás.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz george11 #8264 üzenetére
Ilyen csaj kő' nekem is. Hazavisz a kocsmából a hátán, ha már nem bírok járni.
MOD: Köszönetképp.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
george11
addikt
Most hirtelen rádöbbentem, hogy nem elég nagy a pofám .. szó szerint
Csináltam egy szendvicset, és nem bírom megtámadni sehonnan, csak úgy ,hogy hullik szét minden (kenyér, kenőmájas, atom adag sült szalonna, füstölt sajt, paprika, paradicsom)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Hogyhogy hova? Ez csak nass a vacsora után Sült tarja volt a rendes vacsora, de még éhes lettem. Amúgy valójában szerintem senki nem tudja az egész univerzumBAN, hogy hová vész belőlem a kaja és/vagy miért nem vagyok már 90 kiló
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Adj' Isten mindenkinek!
Majd holnap visszaolvasok, rá fogok érni Frankeinstenéknél...
Tőserdő szépe minden szervezője elmehetne egy körre a Titanic-kal. Az milyen már, hogy lezárják az egész holtágat, és nem lehet még a hídig, és a kilátóig lemenni dután 2 elmúltával, csak az esti bulira való jeggyel?! (nem bulizok, így is örültem hogy ott lehettem négy napig, különösebb fáradtság nélkül, és ez így 2500-ért lehúzás nem kicsit, ha még csonakázni se lehet elmenni, se normálisan sétálni egyet.De az, hogy részegen első este azért ugassanak velem, mert a srác laptopját biztonságba helyeztem, ha már egyszer lekódolta, és lement bulizni, és ott hagyta az erősítőre kötve, zene nélkül, azért kicsit sok(k) volt. (kivittem a sajátom, feláldozva mondhatni a közösségért, az meg tajrészegen visszajön, üvöltve, hogy takarodjak ki a gépével, mert hogy ő szegedre jár főiskolára, és hogy az ő cuccát nem szokta meg hogy piszkálják...) De legalább sikerült kiadni az elmúlt fél év feszültségének jelentős részét, és magam is meglepve sikerült elküldeni a világ melegebbik felére. Azért inkább egy köszönöm járt volna érte, de hát ő részeg, értsem már meg, és holnap bocsánatot kér, és szerinte le van tudva. Hogyne. Senkitől, a saját Apámtól nem tűrtem el, hogy részegen üvöltözzön velem, főleg ha még nincs is igaza.
Az meg hogy nekem kell 2 hülyegyereknek is a seggét fedezni, mert az egyik elvállalta a másik kiskorú felügyeletét 5(!) sörért, és aztán b@szott foglalkozni vele, amíg azok is meg nem kapták a részüket a helyreigazításból, vicc. Azért a lóf@sznak is van vége.
Összeségében mégis jól telt a négy nap, de azt két embernek, valamint annak, hogy megtanultam a nekem előnytelen dolgokra nem igazán figyelni. Toleráns volt mindenki, a helyzetem miatt, de magukra nem voltak képesek megfelelően vigyázni/figyelni, se egymásra. Így nem sok értelme van jövőre elmenni, akkor inkább maradok itthon azokkal, akikkel tényleg jól érzem magam, legfeljebb később.
A másik, általánosan jellemző dolog, bár ez inkább saját nézőpontomból érdekes: valahogy megtanultam értékelni az idő adta lehetőségeket, ha volt lehetőség, inkább mentem valamerre, mint hogy feküdjek-üljek, nézzek a világra szép szemekkel. (na jó, nincsenek is szépek, de akkoris )De hogy a nyaralás 90%-a dögléssel, és emlékezetvesztő piálással teljen, egy 20 év átlagkorú társaságnak, nekem kicsit kiábrándító volt. Ezt otthon is meg tudtuk volna csinálni, kéremszépen.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Ja, nem változtattam, csak egy-két vesszőelhagyást, vagy nyelvtani hibát.
Egyébként pont az előbb soroltak miatt van, hogy már megint tele a facebook 1-2 ember eltűnését hirdető megosztásokkal.
Chaser: az a baj, hogy az egyik valószínűleg jó eséllyel eltűnt volna minimum, mert 12 éves kinézet az van, de pofa az akkora, mint a ház, ráadásul úgy iszik, mint Teebee húsvétkor. Aztán meg a másik aláírta a papírt, őt fogják számon kérni. Nem az eljárás része a gáz, hanem nem szívesen lennék abban a tudatban életem végéig, hogy valaki az én felügyeletem alatt tűnt el, esetleg lett valami maradandó károsulása.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
Igen, pont én. Nálam van hova mennie a cuccnak, van térfogatom bőven. De Gyurit elfújja egy nagyobb szél. Úgyhogy újra csak IGEN, én kérdezem
Nem értem, miért ne tenném??
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz george11 #8283 üzenetére
Pár éve olvastam valahol, hogy kifejlesztettek egy cellulóz alapú valamit, ami ehető volt (többek között a saláta is cellulózból van javarészt) és az volt a rendeltetése, hogy az általad vázolt problémát orvosolja. Én azóta is várom, hogy ez kiskereskedelmi forgalomban kapható legyen. Csak betekered a gigamegaszendvicset aztán hajrá Jóság van
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
faragojof
őstag
Összerakod a szendvicset, leöntöd ezzel a trutymóval, és olyan lesz mint a kocsonya. Tuti nem esik szét, viszont étvágygerjesztően remeg.
bsh: De sajtos-tejfölös lángosról van szó, remélem! Csak rá gondoltam, és felkaptam egy kilót.
"Formicate Under Command of the King,,
-
bsh
addikt
válasz faragojof #8292 üzenetére
miért, én szoktam olyat, hogy kimegyek a piacra reggel (ami nálam 10-11 óra ) vásárolni, és visszafelé felkapok egy sajtos tejfölöst, félbehajtva, mert úgy könnyebb hazahozni, és itthon még belerakok ezt-azt. pl. apróra vagdosott friss zöldhagyma nagyon jó bele, meg a gépsonka is... szépen belerakom, visszahajtom és betolom... egyetlen hátránya, hogy olyan délután 4-5 óráig meg se bírok mozdulni
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Miért fújna el a szél? (úgy kapaszkodok, mint a k@rvaélet)
Szerintem a bokád lefosnád ha egy-két napot végig nyomnál velem(és akkor még le sem hajoltál óvatlanul előttem )
Ma pl cirka 1,2 tonna anyagot zsákoltam ki-be a polírgépbe, és ez csak egy műhelyben volt egy laza 2 órás móka(nem fáj a derekam, mint az állat, mert letagadom) ... mellette meg ment a másik műhelyben a napi szokásos móka.Lehet azért vagyok gebe, mert leégetem magamról napközben?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
A kifejlesztett cuccokat meghagyom a testépítők(???)nek. Nekem elég a szalonna+kolbász (tudom vidéki vagyok, de ez van)
-
george11
addikt
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz george11 #8294 üzenetére
Csupán a köztünk lévő súly és térfogat különbségre utaltam ezzel, ne vedd a szívedre Jah és igen, az igaz, hogy amióta ilyen kövér szar vagyok, azóta kisebb a teherbírásom is. Amit felsoroltál azt anno 65 kilósan játszva veled csináltam volna, ma meg szerintem fél óra után újra kellene éleszteni. Többek között ezért is szeretnék leadni pár kilót.
Egyébként a napközbeni leégetés nem biztos, hogy megállná a helyét minden esetben, inkább alkat kérdése, számtalan embert ismerek, akik kemény fizikai munkát végeznek és ez mellett akkorák mint egy hegy és nem, elsősorban nem izmosak
-
aXXon
őstag
válasz george11 #8295 üzenetére
Pont az volt a lényege ennek a szendvicsragasztónak, hogy természetes anyagokból volt, semmi mesterséges, simán ehető. Gyakorlatilag csináltak egy feltekerhető salátalevelet gugliztam utána, de nem találok róla semmit sajnos ;(
-
george11
addikt
Én inkább felszedem a padlóról is a lehullott paradicsomot, de nem kell a science fiction a hasamba
Ellenben, ha gondolod, akkor edzésként tudok neked adni melót heti pár alkalommal
Zsákokat kell olyan 160cm magasságba emelni, majd kiszórni a tartalmát, és fogni a következő zsákot (egy diszperzites vödörnyi anyag olyan 40-50kg magassága, szóval a teli zsák felemelése csak álom marad, mert ehhez képest a cement az nulla ... kerámia bazze)
Kivéve gody-t, mert az felkapná a 100 kilós zsákot isaztán becsípődne a dereka, mert nincs rajta fogás"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest