Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Jó ajánlatért megválok egy HP 530 notebook-tól. Netezős konfig, ramot bővítettem, 2 giga van benne
Akku jó, vinyó jó. Pontos értéket is adok ha valakit érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
-
curtis2
aktív tag
hali,
Homokbánya környékén garázsrészt keresek motoromnak!
Pliz, segítsetek..curtis
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #8497 üzenetére
Ne is mondd... A múltkor a lány akart az asztalira telepíteni ezt-azt, amire hirtelen szüksége lett volna, winzip, bsplayer, ilyenek... Persze csak utána szólt már, mikor második napja próbálkozott a dologgal, addigra feltelepült nem tudom hány ilyen szar, csak azért, mert nem olvasta el telepítés közben az utasítást és bent maradt egy X, vagy pipa, ő meg okos userként nyomkodta a tovább gombot... Pedig egyébként nem buta és még angolul is beszél, úgyhogy az sem lett volna neki kihívás, hogy elolvassa, amit a gép az arcába tol, csak így egyszerűbb volt... Meg is feküdt a Win
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz WunderKinder #8541 üzenetére
A Széchenyiben a mobilcenter mögött van egy bringa bolt, rendes, korrekt banda, őket tudom ajánlani!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
Nem gyenge az árképzés.....
Convoy truck shop kicsit olcsóbban megcsinálja postával együtt..[link]
Egyébként az a fura h nem nagyon akarják dombornyomni, mindenki matricázza vagy ráadásul matrica müanyagra...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #8554 üzenetére
Megy hansaba de az is lehet megtartom. Előbb bekapcsoltam és feltettem a kérdést mért is akarom eladni? Jó, nem használom az igaz...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
csaszi72
senior tag
4 7 szpás....
06-18 meg 18-06-.ig
úgy hogy csak olvasgatok meg aszók.
lapscanner meg még mindig kéne öcsémnek Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bubi92
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
korkulus megmondta a frankót!
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Honda_Fire
tag
Akad valakinek nagy tételben hw ?
Püben jöhet ajánlat ha akad.
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
mcs
veterán
válasz Honda_Fire #8588 üzenetére
Hello!
Milyen hw kellene pontosan?
-
curtis2
aktív tag
hali,
Hátha most több figyelmet kapok a nagy e-zés után
Homokbánya környékén garázsrészt keresek motoromnak!
Pliz, segítsetek..curtis
-
alázógyík
addikt
Pont a napokban beszéltünk róla : Ritka olajcsere, gyors motorcsere?
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest