Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #20298 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
válasz WunderKinder #20297 üzenetére
Igazuk van, ha pl. elszakadt az usb kábel, akkor nyilván nem lesz túl jó a rippelés.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Sósperec #20294 üzenetére
Nem azé' de vótmá. Utoljára tegnap, meg tegnapelőtt, meg gyakorlatilag minden nap.
Lassan ez lesz a homértopik himnusza.Azért az autóhifis totyikban is kezdenek elszállni az emberkék. Már ott tartanak, hogy az usb kábel minősége beleugat a cd rippelés minőségébe.
[ Szerkesztve ]
-
Rics22
tag
válasz chipi-85 #20290 üzenetére
Elllső
fokozat szorul a kocsimon
Bulira meg jeletkezek,
2 vip...backstage előre foglal...
,limuzinos csókának a címet itt adjam meg ?pörögjön a totyik!
[ Szerkesztve ]
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
george11
addikt
van itt még valaki, vagy zárható?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
ez hatalmas
-
GrandeP
addikt
Újabb tucat múviiiii... [link]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Burkoltan elküldtek anyámba, mert szép kártyával fizettem, kp helyett...
De,de de hát, akkor nekem csörögnöm kell a bank...
Akkor csörögjél...
De, de nincs inkább kp?
Nincs, kint van a tábla, megkérdeztem h elfogadjátok-e, ezzel fogok fizetni...Jó 15-20 perces telefonálgatás, már úgy volt, h ott hagyom... erre átadta a telefont, a callcenteres megkérdezte h télleg itt akarok fizetni, de egyébként is ki vagyok... stb stb...
És nagy nehezen sikerült is...
Élmény ez a "szolgáltatás"...
-
senior tag
-
senior tag
Faragojofnak egy bögyös-faros
-
-
senior tag
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #20266 üzenetére
multkor a piacon jött az öreg cigányasszony és mondta hogy "vigyen a fiatalember borotvát" néztem egy 10-20mp-et akkor láttam, hogy Gilhette a márkája
Osztán ez a nyírószerkezet a vizet bírja? Vagy szárazon kell mint a jó anál szekszet?
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #20266 üzenetére
Egy szóval jellemezve? Trágya.
Még mindig a jó öreg mach3 a nyerő, nem kell egy borotvába száz penge és elemes vibrátor."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #20265 üzenetére
EGyébként amiket most a zsilett csinál?! 6-8 penge, meg ilyenek.. 5k/ a 4 fej... már türhetetlen volt...
Wilkinson is fel fejlődött már, már élesek a pengéi...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz NaNorbert #20259 üzenetére
MOst vettem a wilkinsontól kiba jó borotvát...
2k.... egyik vége az átlagos 3 pengés, a másik meg egy ceruza ellemmel megy, mint egy hajnyíró... és tök jól használható, 4 méretre vág...
És a pengekészlet csak 990 ft /3 ...
Pedig azthittem h sosem váltok a mach3-ról....
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok, van eladó borotvám hajvágóm.
Borotva Philips PT730
Hajvágó Philips qc5315/15Bolti ár feléért lehet vinni.
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #20251 üzenetére
Téged már csak azért sem fognak bannolni, mert szerintük lehetetlen, hogy egy személy ennyi mindenbe szóljón bele, úgy, hogy nem is ért hozzá.
Egyébként külön lehessen szürni a postás, és személyes átvételes helyeket, valamint feladáskor megjelölni, probléma megoldva.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #20251 üzenetére
- funkciót, egyebet ne javasoljatok, kizárólag strukturális változtatást!
ez oda van írva a bejegyzés végére és emiatt fogják kukázni a hsz-ed..."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
Ez alapján, olyan mintha már ők sem erőltetnék az új ha-t...
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz daninet #20244 üzenetére
Pedig nem szabad, mert nőnemű egyed szerepel rajta
ilyet csak linkelni ér, az itteni rendszerváltozás óta"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
Ez megéri hogy berakjam. Mármint a képet
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tááo
aktív tag
Szép estét!
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
bsh
addikt
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Tisztára mint mikor a topikba kerül egy modder...
-
bsh
addikt
[link]
nekem van ilyen üveglapom, csak nem az asztalon, hanem a falon -
fero02
nagyúr
Meghal a roma, odafent találkozik Kádár elvtárssal.
Kádár megkérdi:
- Te roma, mikor volt jobb élni? - Mostanában vagy az én időmben?
Roma feleli:
- A te idődben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a romák meg loptak.
- Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és b@zdmeg azt akarják, hogy én dolgozzak!!!! -
george11
addikt
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Chaser #20199 üzenetére
Adata (S102 ) 32GB-os van legalább 1,5 éve nekem, közben kijött már az utódja is.
Gyors, megbízható, olcsó (relatíve).
szerk.: 10 év rá a gari, ha mégis bex@rna[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
-
alázógyík
addikt
qrta jó Toyota reklám.
-
Norb3rto
őstag
válasz DeltaPower #20218 üzenetére
Accc ezeöccázat és elhozhatod
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
DeltaPower
addikt
válasz george11 #20217 üzenetére
ban!
még mindig van egy eladó kyocera-mita fs-1000+ lézernyomatóm. nem üres, nem csíkoz, de csak a saját kedve szerint működik picipézé vihető.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
akkor e
-
george11
addikt
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #20212 üzenetére
Vagy csak megijedt a gyerek és odaadott volna bármit amit kér a csövi. Felnőtt emberrel nem mernek próbálkozni csak gyerekekkel meg idősekkel.
Szerk.: A többit kitöröltem mert még a végén elvisz az ávó.[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Haverom hozott egy házilag töltött cigit.
Nem akarok ma már sörözni menni, gyanítom."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
DeltaPower
addikt
válasz WunderKinder #20207 üzenetére
Nem csak a hozzászólások, egyáltalán mi ez a cikk?
A 16 éves gyerek odaadta a telefonját a csövesnek és az még 2 eurót ellopott tőle. A 17 évestől pedig elvette 50 forintját.
Kérdés: A 16 éves gyerek teljesen hülye, vagy a csöves beígért neki pár pofont, esetleg késsel kérte el a telefont, a pénzzel együtt? A második gyerektől pedig elvette a pénzt, innentől tudomásom szerint nem "tolvaj hajléktalan" hanem rabló, és nem "tulajdon elleni szabálysértés" hanem bűncselekmény."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
LOOOl.... elmegy sleepbe a samu és nem jön vissza csak ha kiveszem az aksit...
-
WunderKinder
aktív tag
Ennél a cikknél olvassátok el a hozzászólásokat. Tényleg ennyire satu idióták az emberek?
-
GrandeP
addikt
Mekkora troll az első hsz!
-
Chaser
legenda
válasz csaszi72 #20202 üzenetére
Az extreme 190-es tempója nem hangzik rosszul, de az sztem csak 32 gigásnál van. A jetflash se rossz 130-140-nel, veri a corsaireket amik duplájába kerülnek. írásban se olyan gyatrák. Asszem veszek mindkettőből, az a biztos
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
faragojof
őstag
válasz daninet #20197 üzenetére
Gyík a Gáspár zenére mondta hogy gay parádés. Tudod a Grande által linkelt Prodigy-s meg leszbi! És a kettő között azért igen komoly a különbség.
GrandeP: Kösz már a Prodigy-t! Kezdtem már ettől a sok tüc-tüc zenétől megszédülni.
"Formicate Under Command of the King,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest