Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
többet nem linkelek ma
Daninet: laza 10.000 kommentel többet rajzoltam a lokálba, mint te, szóval csendbAnlegyél
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
válasz chipi-85 #19494 üzenetére
de azt azért be kell látnod, hogy lehetetlen lenne minden hozzászólást végigpontozni, hogy mennyit ér valójában
Bár a lokálra 0-át adni tényleg csúnya dolog, legalább egy negyedet érhetne a dolog, már elkoptattam itt egy-két billentyűzetetMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
faragojof
őstag
Hehe...
akom: Mondjuk én nem lennék ellene egy egyéni avatarnak. Még akkor sem, ha a saját képem lenne az, mivelhogy "hű de jó képű vagyok", így nem szégyenlem. Rangnak meg létre lehetne hozni egy "kecskeméti belefirkáló" feliratút. Ezt csak a lokálos kaphatná meg, és nem lehetne több szakmai hsz-e, mint száz. Ha átlépi, bukná a rangját.
"Formicate Under Command of the King,,
-
senior tag
Engem nem a rang zavar, csak az hogy ahogy fentebb is linkelve volt, a "küldtem privit" egy szakmai topicban sokkal nagyobb súlyú, amint amit mi itt beszélünk,ok fejtünk, vitatunk, eladunk, megveszünk!
persze, vannak értelmetlen semmit érő hozzászólások, de máshol még alább hsz-ek vannak, és azokat "pontozzák"!! -
KTU
addikt
válasz GrandeP #19460 üzenetére
nem ezért osztottak múltkor,
amúgy tényleg jobbat csinál a 12 éves fiam a paint-elmás:
Az USA választásokról meg annyit hogy szeretném ha itthon is így mennének a dolgok,
értem ezalatt, hogy a kampány idején keményen csatáznak egymással,
de a szavazatszámlálás vége fele mikor már látszik kinek áll a zászló, először az alulmaradt fél gratulál a győztesnek és elismeri a másik győzelmét.
A győztes csak ezután áll ki és szintén gratulál a másiknak az 1. mondataiban.Mindezek után, nem lesz csatatér az ország, a vesztes pedig, nem emleget csalást, és azon az elven politizál, hogy minél rosszabb annál jobb.
És tudom hogy ott se minden szép és jó, sőt nagyon könnyen éhen lehet halni.
Meg ott is van korrupció, nagy ország nagy költségvetés, sokkal több kiosztható pénz és akár áll megbízás barátoknak, támogatóknak, csak arányaiban mégis kevesebb mint MO.-on.
Aztán ezért tartunk ott ahol.
szerintem"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
akom
őstag
Én csak azt nem értem, hogy ki a f"szt érdekel, hogy kinek milyen rangja van, vagy kinek milyen egyéni (k"rvavagany) képe van...
-
senior tag
válasz M_o_g_y_i #19483 üzenetére
De most miért ér többet egy Off-Topic, vagy egy Fáradt gőzös hozzászólás, mint amit itt nyomunk?
Szétnéztem arra, hát na!! inkább nem kommentálom!Szakmai topicba meg hogy szerezzek hsz-t, ha nem vagyok ninformatikus, ha meg kérdezni akarok valamit, akkor meg elküldenek a bús pics@ba, mert láma vagyok! De b+ azé megyek/mennék oda mert láma vagyok, és okosodni akarok!!
Na de mindegy is! "Sz@rok a farmra! "
-
george11
addikt
vótmá? ez legaláis amúgy ?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
egy NAGYON szaknai, programozós fórumról, értékelhető hsz:
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz cirmiiii #19476 üzenetére
Mert a smile nem hozzászólás.
Viccen kívül, sajnos sokunk így járt, bezzeg akinek sok "szakmai" beböfögése van, annak relatíve nem sokat (vagy semmit sem) csökkent a rangja.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
csaszi72
senior tag
válasz faragojof #19481 üzenetére
TRIVIÁLIS bammeg, de qrva műveltek vagyunk
cirmi, vagy szakmai topikokba lehet ilyen pontszerzős hsz-t produkálni:
LoL:szerk- telexarhatnám az oldalt ilyenekkel......
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
faragojof
őstag
válasz cirmiiii #19476 üzenetére
Azért, mert nincs a számukra értékelhető szakmai, IT hozzászólásod. Úgy mint nekem! Ha csak itt vagy jelen, akkor értékelhetetlen vagy. Akkor is ha rendszeresen olvasod őket, vagy ha beszélgetéskor IT témában rájuk hivatkozol. Csak akkor vagy értékelhető, ha kérdezel valami lehengerlő okosságot, és arra egy triviális választ adsz azonnal! Jó, tudom, ez így sarkos egy kicsit, de kábé lefedi a valóságot.
MOD:
george11: Ezen besírtam!!
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
george11
addikt
grandepé kiskorában ?
-
csaszi72
senior tag
120-150W reflektort keresek sürge.
2 db kell.
Használt okés!
.
.
.
.
.
mondom sürge!szerk
cirmiiii- ööö mosakodtál?
egyébként lejebb láthatod a nagyP képes magyarázatát[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Rövidített politikatörténet a háború utáni Magyarországról:
1945-1990: Ezek faszok..
1990-1994: Az előzőek mégsem voltak akkora faszok.
1994-1998: De.1998-2002: Az újak is faszok.
2002-2006: Két fasz közül az maradjon, aki már itt van.
2006-2010: Ezeket a faszokat most már tényleg nem lehet überelni.
2010 -től: De."Formicate Under Command of the King,,
-
GrandeP
addikt
Ez a reklám, egy olyan autóval, amit télleg lehet szeretni.... kibaszott jó lenne... [link]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Melyik benyakútnál tudnak értelmesen fagyálló hőmérsékletet mérni?
Nem, a shellnél, a kémlelős kukucskálós van, tudom h az a pontosabb, de csak akkor ha letudják olvasni...Illetve kellene priviben műszakis elérhetőség ...
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #19461 üzenetére
Nekünk aztán pláne....
nem is értem ezt a tények-naplós anyám kínja riportokat, meg tévés rádiós kérdéseket felméréseket?!
-
KTU
addikt
Nyert Obama!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
M_o_g_y_i
őstag
Angolosoknak... (csak az ezt követő szűk fél perc a lényeg belőle)
Reeeggelire majd jó lesz!
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
MODERÁTOR
válasz george11 #19454 üzenetére
Minden topik alján és tetején fel van tüntetve, hogy melyik főkategórián belül található.
Példa: Fórumok » Lokál » Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek (olvasd el az #1-t!)
Tehát a kecskeméti adok-veszek a Lokál főkategóriába tartozik, így az ide érkező hozzászólások jelenleg a blogok, lokál hozzászólások számát gyarapítják a felhasználó adatlapján.
Jelenleg a rangrendszer a rangok számításánál nem veszi figyelembe a blogok, lokál hozzászólások számát. A súlyozott hozzászólásszám még mindig az alábbi képlet alapján számolódik:(1 × szakmai) + (0,25 × közösségi) + (0,1 × piacos)
Szakmainak számít például a Házimozi, Processzorok, tuning, Mobiltelefonok, stb. főkategóriákban lévő topikokba érkező hozzászólás.
Közösségi: Off-topic LOGOUT, Fáradt gőz és a PROHARDVER! interaktív.
Piacos: hardverapró, Állásbörze
Blogok, lokál: BLOGOUT, LokálA jövőben lehetséges, hogy finomítva lesz az egész és akár még a blogos, lokálos hozzászólások is érhetnek ismét valamit. Többet sajnos nem tudok én sem.
Harrrr!!!!
-
george11
addikt
Homártopic
Nem tud valaki valami értékelhető ábrát arra, hogy hogy alakulnak a kommentek mostanság( az ominózus "rajzon" nem tudok eligazodni sajna, mert csak ide írogatok)?
Csak, mert feltűnően senior tag lennem...(ezúton is köszönet a PH-nak, hogy már másodjára fokoz le, azért mert csillió éve írogatok ide )mod: ha ezért is kiraknak, akkor bajság van
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Yetike meg vírust gyárt?
Rengeteg vírusos gépet csináltam ma meg... 7.exe és 8.exe
És egész jól sikerült, most lehet h összeesküvés elmélet, de egyik kedven írtóm sem tudta kiütni, így elkezdtem a "szarokkal", és képzeljétek a avg2013 eltüntette...
Na most vagy ennyire jó lett az avg, vagy ők csinálták....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #19430 üzenetére
Egyébként 0:3-nál fika bácsi integet...
-
TeeBee73
veterán
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #19436 üzenetére
-
poffsoft
veterán
nem, nem ,nem.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #19436 üzenetére
én csak akkor járok, ha valamit nem tudok, de mivel mindent tudok, így elég a kecskeméti topik is, itt vannak csajok
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
-
Norb3rto
őstag
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bsh
addikt
HT
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz csaszi72 #19424 üzenetére
Aha!
Azt hittem valami asztali cucc van a tévére kötve.
Én azon agyalok épp, hogy a lány szobájába kellene valami a tévéhez, 1 év előfizus Wayteq 18e. körül lenne.
A legolcsóbb szutyok is 8-10e. körül van magában, annyival többet talán megérne.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
csaszi72
senior tag
gyurika (nem, nem az) kicsit aktív
-
KTU
addikt
válasz Chaser #19419 üzenetére
nem küldtem, a saját számlámra lett befizetve közvetlen
nejem fizette be, én látom a pénzmozgást ennyi,
hazafele bemegyek azosanba lévő fiókba és utánakérdezek,
van ott 1 nénike aki képesvolt megszüntetni a számlánkat, mikor még pár millió hitel volt rajta, amit úgy 1xrűen állítólag nem is lehet,
neki elég volt pár kattintás
pedig csak 1 bankkártyát adtam le[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
senior tag
Azt olvastam, hogy az Anonimus-ék meg akarják támadni az OTP-t!
-
bartucc
addikt
-
KTU
addikt
válasz Norb3rto #19368 üzenetére
Onnan Talicskáznék Pénzt -nél 30eFt befizetése számlára 748Ft
a 30k már csak 29252Ft
aszom, váltok is valamerreés nem mentem nulla alá, mert volt rajta tizenpárezer
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest