Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Szlovi
senior tag
Kaptam egy őskövületet,hogy a lehetőségekhez képest fejlesszek rajta.
Régi Socket 478-as, P4-es. Az már biztos,hogy plusz memória kell bele ...Kérdés: 2.4 GHz-es cerka mellé ha berakok egy HD4350-est, akkor a YouTube-ot tudja-e majd szaggatás mentesen lejátszani?
Azért kérdezem,hogy megéri-e a ráfordítás,vagy inkább kukába az egésszel?
-
GrandeP
addikt
WunderKindernek...
nem óccsó, de nélkülözhetetlen mengeléhezNEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
daninet
veterán
Olyan kábelharisnyát keresek, amin vastagabb csatlakozókat is áthúzhatok. Nem kellene sok, max 20-30 centi és fekete. Akinek van, ne tartsa vissza
Esetleg ha valakinek van ötlete hol lehet venni az is jó
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
KTU
addikt
"A világon három nagy növekedés centrum van: Észak-Amerika, az EU és Ázsia. Magyarország földrajzi elhelyezkedése miatt mindegyik erőcentrumban benne van."
itt a pont.
problém!!!!!?????!!44!!??
amúgy,
Jó reggelit mindenkinek!!!!!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aXXon
őstag
Újabb hoax születőben (lehet régi már, csak én nem láttam)
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #18763 üzenetére
Apróról occcóé' vannak procik. Én se nagyon követem, de ha nincs értelmes game nem is kell asztali Sz@ros T2400 FHD filmeket is elviszi kis hackeléssel. Netre is elég, csak játékhoz kéne asztali. Én ezt tolom
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #18761 üzenetére
G540, lehet nekem is az lesz. Vagy G850, vagy amd lllllanoOOooOOo
Jött ki valami értelmes game mostanában? Pl az alien colonial marines? Tegnap láttam az NFS MW-ből jön egy feldolgozás, nem is néz ki rossznak._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
-
bartucc
addikt
válasz poffsoft #18755 üzenetére
Akkor valamit elnéztem.
Egyébként engem is egy 50+ értékeléssel rendelkezö tag acc-ját ellopva húztak le.
Szerk: akkor mégse.
Chaser: valahogy így, 2-3k felett...
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #18755 üzenetére
"ellroli felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" Ennyi referenciára én már a havi fizumat is előreutalnám
Igazából azt tudom mondani, aki ennyire zsák meg is érdemli. Ha két emberke akinek nincs referenciája bizniszel, akkor személyesen v sehogy._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bartucc
addikt
-
poffsoft
veterán
a féjsz az a féjsz...
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz alázógyík #18743 üzenetére
Nem akarom rontani a bizniced , távol álljon tőlem!
De a mai Hiprók már gagyi kínai béllel készülnek, egy ideje sajnos a cég nem a saját ill. a Sirtec belsőket szereli a tápjaiba (ill. ezekbe nem, vannak még 650+ Wattos példányok amiknél igen)(#18742) alázógyík: az ám a segg, mi???
(#18744) Norb3rto: eee
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Graphics #18740 üzenetére
Az a gáz már csak egy 420W-os régi Chieftec van itthon, de az csak próbatáp már.
Ezt a Hipro tápot pedig olcsón el tudnád vinni, sajnos nem sok áruk van pedig Delta szintű a belseje mindenféle védelemmel. EZ a táp egyébként, csak fekete és full harisnyázással.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Graphics #18738 üzenetére
Akad egy 480W-os Hipro még a megbízható Hipro/Sirtec belsejű.
De nem tudom Neked mennyire sürgős, mert én fizuig nem tudok másikat venni helyette.
F@sza kis táp, de én egy modulárist vadászok ez is csak ideiglenesen van a gépemben.
Nem sokat ment, a lány gépében volt 1-2 hónapja került az enyémbe mikor a Chieftecet eladtam.[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #18734 üzenetére
Ha Feri megveszi tőled Mengelét, akkor te meg vedd meg tőlem a sportautót.
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #18730 üzenetére
Vagy vedd meg Mengelét, abban mindkettő csak nyomokban fordul elő.
-
DeltaPower
addikt
-
GrandeP
addikt
Ez nagyon getzi volt,némely a hondákban van lóerő, mondjuk későn jön elő, de van...
-
alázógyík
addikt
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #18727 üzenetére
Hülye vagy? Én 30 felett szédülök meg hányok... nem bírom a nyomatékot és a lóerőt...
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #18727 üzenetére
Slickre kopott gumikkal...
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #18713 üzenetére
De nézted a háttérben a feladatokat?
Felgyorsított ~50-re majd satuzott, aztán volt előre majd hátra szlalom a bólyák között...
Ráadásul abs-es fékkel...Ha már ilyet csinál, akkor abs nélkül, h érezze h amelyik gumi a szarabb vagy az út, vgay egyéb, na arra az oldalra megy az autó... vagy akkor télleg 90 -nél egy kiugrott elém a róka és kikerülöm manővert...
De ezek, és gondolom nem 2k-ért.... én ezen röhögtem fel...
Bartucc:
Neked meg mi a problémád a Mekkgályvörrel?!
Ezzel amúgy mit csinálták? Lebitumenezték? Miért?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #18708 üzenetére
A full kezdőnek bőven jó, meg azoknak, akik azt hiszik, hogy az autó a valóságban is úgy megy, mint a nííídforspííídben. A többinek meg felesleges, inkább tankolja tele a tankot, keressen egy elhagyatott utcát, és tapasztalja meg párszor, mekkora táv kell, hogy megálljon 50-ről és 90-ről, meg milyen nagyobb sebességnél kerülgetni valamit. De akinek lövése sincs hasonlóról, az menjen inkább tréningre, mint az árokba.
Ezt meg csak, mert ott volt jobboldalt, és te jutottál azonnal eszembe róla.
Chaser: én már 8 éve használok egyet, még sose volt vele gond, mindig jól megtartotta a kitámasztott ajtót.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Graphics
Jómunkásember
Valakinek nincs egy eladó 450W körüli minőségi tápegysége?
occóé kéne vmi jó
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #18708 üzenetére
A kormányszervót kikötném belőle, hogy ha már lúd, legyen kövér. Különben mi a baj az egynégy asztmával? Szerintem pont megfelel a tök átlagos autó szerepére. Nem mindenki hajt 3 literes V8 GTIRSTurboNitroRacingXR csodákkal és ezt nem versenyzőknek találták ki. Azt még egy asztmával is be lehet gyakorolni, hogy ha 90-nél hirtelen kerülni kell valamit, akkor az úton tudj maradni és ne tedd árokba a gépet.
Aki azt a Blitzet gyári állapoton kívül másmilyenre meri átépíteni, azt gázolja el egy neonos, alukerekes, homasitás, flipflop festésű Panzer IV. Aztán tolasson is vissza.
A két gépárulós gyerek nem normális, de főleg az inteles az idióra, mert odapofátlankodott a másik hirdetésébe. BAN
#18711 bsh:
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
senior tag
-
GrandeP
addikt
Milyen baszos autó... megkéne venni és feltuningolni, partyba járósnak!
-
senior tag
Keresek 19" monitort max 20.000 forintig!
Garancia fontos lenne!
PM-ben lehet bombázni! -
GrandeP
addikt
Úristen, látjátok, h milyen veszélyes helyzeteket szimulálnak az 1,4 80 ló opel asztmával? [link]
Háát az ilyen tréning az megéri az árát...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
válasz alázógyík #18701 üzenetére
Ja, a HD felbontás, a Gaba ház, és a többi mindenképp Gamer kategória. Pontosan az, drágát, hülyéknek.
Norb3rto: elmésza..., majd egy kis trollkodásért olvas bárki is szerinted ennyit? Bááár, az az igazi troll, aki azt se tudja miről van szó, de megmondja a frankót.
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Egészséges életmód
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.