-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
Lassan lehet az órákat állítani. Aszongyák' azé', hogy ne féljünk a sötétbe'.
-
tibibi
őstag
-
TeeBee73
veterán
Kezdek berúgni.
Hátra van még 1 film, és 2 palack Szamorodni. -
törölt tag
Vegyetek mostmár valamit:
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
-
fero02
nagyúr
-
bartucc
addikt
Mindenki elment zsebkendőt keresni?
-
Norb3rto
őstag
-
Norb3rto
őstag
válasz
Jodanovich #18580 üzenetére
-
Jodanovich
senior tag
Valakinek eladó winyó és crt monitor?
-
GrandeP
addikt
Most ezt nézem, vagyis hallgatom, mert közben inkább netezek...[link]
-
Chaser
legenda
-
GrandeP
addikt
válasz
DeltaPower #18571 üzenetére
Jaja, olyan semmilyen a film is és a Parker gyerek is...
A másik feldolgozástalán jobb volt, bár az meg nem követte ennyire a képregényt... -
daninet
veterán
válasz
bartucc #18570 üzenetére
ő annyi időre vette elő, hogy az időt megnézze. visszarakta a zsebébe, cigó odaugrott, rávágott a másik lábára és ameddig odakapott a másik kezével kiszedte a zsebéből a telefont. És egyébként tanult egy cigány mocsok volt, mert öcsém elmondása szerint egy olyan passzos gatyában (ráadásul ült) volt amiből alig bírta kihámozni a telefont. Az egész akció úgy zajlott le, hogy 1 perccel utána vette észre, hogy elvette a telefonját mivel a másik lábára mért ütéssel gyakorlatilag elterelte a figyelmet és a hirtelen fájdalomtól nem érezte, hogy kipattintották a zsebéből a telefont.
Szvsz szart sem ér, ha tudja, hogy nálad van (mondjuk átüt a zsebeden egy tepsi okostelefon kontúrja) akkor el tudja venni, ha egy másodpercre lankad a figyelmed a monoton utazás alattpesti haverom láncon hordja a telefonját mint egy zsebórát, sztm ez kínálhat egy megoldást csak
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz
bartucc #18568 üzenetére
Egyébként volt egy idő, amikor ez bevett szokás volt, a csávót aztán elkapták, és 5 évet ült ilyen, és hasonló lopások és csalások miatt.
Nekifogtam a Diktátornak, de semmi poén, erőltetett, és értelmetlen.
daninet: pesten sose vettem elő csak pillanatra a telefonom, épp ezért. Bár akkor még a Gyík féle faék nokiám volt, azért kisebb vele a kockázat, mint mondjuk egy HTC-vel.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Georgitól lopva...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Party mix a 90-es évek diszkós köcsögeinek....[link]
-
daninet
veterán
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz
GrandeP #18557 üzenetére
Ezt nem értem. Ha a Halálos Fegyvert adják századjára, az is baj. Most, hogy egy kicsit eltérnek a megszokottól, az is baj. Jó, hát nem egy hálivúúúdi szuperprodukció, de a maga nemében unikum ez is, bár sajnos itthon nincs nagy kultúrája az ilyen elborult beteg szaroknak. Ez olyan film, amit tegnap kellett volna kollektívan néznünk a harmadik-negyedik sör után, vagy ha mondjuk drogoznánk, betépve tuti más dimenziókat nyitna meg. Személy szerint én értékelem, hogy másfajta szar folyik a TV2-ből, mint eddig
-
GrandeP
addikt
Ez a film lesz ma a tv2-n.... NOOOOOMÁLISAK? [link]
-
DeltaPower
addikt
A hülye állat a kirohadt sárvédőívet telibefújta ahelyett hogy kijavította volna [link]
-
GrandeP
addikt
EEELLLSSŐŐŐŐŐ!!!!
Akik összehányt ruhába feküdtek és kelnek majd...
aXXon
Alázógyík... -
csaszi72
senior tag
mi van gyerökök, kicsit eltévedtetek, megszomjaztatok?
-
bartucc
addikt
Csak szerintem él az ilyen álomvilágban?
-
csaszi72
senior tag
vegyetek stabilizátort
lyukasztót
meg akkut töltővel, topik lakóknak ebből -1000ft![ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
Itthooooooooooooooooooooon
-
tibibi
őstag
-
-
bartucc
addikt
Töfike jutott erről eszembe...
Egy ember bemegy az állatkereskedésbe, pórázon húzva maga mögött a jegesmedvéjét.
- Merre van az a szemét?
Az eladónő megszeppenve:
- Milyen szemét?
- Akitől egy évvel ezelőtt tengerimalacot vettem... -
Természetesen várjuk a képeket a melegfelvonulásról
-
alázógyík
addikt
Ott vagyok már?
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz
WunderKinder #18511 üzenetére
Akkor ma nem viszek pénzt....
Mondjuk amúgy sincs sose nálam...
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
-
daninet
veterán
-
Norb3rto
őstag
-
Egy férfi szeretett volna megházasodni, de mivel három olyan lány is akadt,
aki tetszett neki, szüksége volt egy módszerre, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Így aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk.Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta:
''Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem''.A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, DVD-t, és egy teljes hónapra elegendő sörkészletet vásárolt, mondván:
'' Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te a lehető legjobban érezd magad''.A harmadik befektette a tőzsdén a maga 1,000 dollárját, részvényeket adott és vett, opciós meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget:
'' A pénzt a közös jövőnk megalapozására fordítjuk majd,és hosszú, boldog házasságunk lesz''.Emberünket teljesen lenyűgöztek a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük. Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...
... a legnagyobb mellűt választotta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Macbook Pro 14" M3 Pro 18/512 100% akku!
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!