Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #18597 üzenetére
Amcsiban sz@rrá perelnék a szolgáltatót, mert hamisan vádolta meg őket. Itt gondolom megelégednek azzal, hogy nem kell fizetniük. Az meg milyen már, hogy saját "szakértővel" vizsgáltatnak? Már ott eleve megbukik a dolog.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
Lassan lehet az órákat állítani. Aszongyák' azé', hogy ne féljünk a sötétbe'.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
tibibi
őstag
-
TeeBee73
veterán
Kezdek berúgni.
Hátra van még 1 film, és 2 palack Szamorodni."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
törölt tag
Vegyetek mostmár valamit:
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
fero02
nagyúr
-
bartucc
addikt
Mindenki elment zsebkendőt keresni?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Norb3rto
őstag
-
Jodanovich
senior tag
Valakinek eladó winyó és crt monitor?
Life is Short... Ride Hard!!!
-
GrandeP
addikt
Most ezt nézem, vagyis hallgatom, mert közben inkább netezek...[link]
-
M_o_g_y_i
őstag
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #18570 üzenetére
"de semmi poén, erőltetett, és értelmetlen." Szted mért tetszik grandénak?
GrandeP: Sztem a régi is gagyi volt, végig se tudtam nézni egyik részt se, illetve mindig elaludtam...Pedig vasemberből meg amerika kapitányból elő tudtak hozni egy vállalható szintet.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #18571 üzenetére
Jaja, olyan semmilyen a film is és a Parker gyerek is...
A másik feldolgozástalán jobb volt, bár az meg nem követte ennyire a képregényt...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
daninet
veterán
válasz bartucc #18570 üzenetére
ő annyi időre vette elő, hogy az időt megnézze. visszarakta a zsebébe, cigó odaugrott, rávágott a másik lábára és ameddig odakapott a másik kezével kiszedte a zsebéből a telefont. És egyébként tanult egy cigány mocsok volt, mert öcsém elmondása szerint egy olyan passzos gatyában (ráadásul ült) volt amiből alig bírta kihámozni a telefont. Az egész akció úgy zajlott le, hogy 1 perccel utána vette észre, hogy elvette a telefonját mivel a másik lábára mért ütéssel gyakorlatilag elterelte a figyelmet és a hirtelen fájdalomtól nem érezte, hogy kipattintották a zsebéből a telefont.
Szvsz szart sem ér, ha tudja, hogy nálad van (mondjuk átüt a zsebeden egy tepsi okostelefon kontúrja) akkor el tudja venni, ha egy másodpercre lankad a figyelmed a monoton utazás alattpesti haverom láncon hordja a telefonját mint egy zsebórát, sztm ez kínálhat egy megoldást csak
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
bartucc
addikt
válasz bartucc #18568 üzenetére
Egyébként volt egy idő, amikor ez bevett szokás volt, a csávót aztán elkapták, és 5 évet ült ilyen, és hasonló lopások és csalások miatt.
Nekifogtam a Diktátornak, de semmi poén, erőltetett, és értelmetlen.
daninet: pesten sose vettem elő csak pillanatra a telefonom, épp ezért. Bár akkor még a Gyík féle faék nokiám volt, azért kisebb vele a kockázat, mint mondjuk egy HTC-vel.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
-
GrandeP
addikt
Georgitól lopva...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Party mix a 90-es évek diszkós köcsögeinek....[link]
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #18563 üzenetére
Nem hála istennek, akkor glettelő vasat keresnék El sem vittem magammal
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
daninet
veterán
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #18557 üzenetére
Ezt nem értem. Ha a Halálos Fegyvert adják századjára, az is baj. Most, hogy egy kicsit eltérnek a megszokottól, az is baj. Jó, hát nem egy hálivúúúdi szuperprodukció, de a maga nemében unikum ez is, bár sajnos itthon nincs nagy kultúrája az ilyen elborult beteg szaroknak. Ez olyan film, amit tegnap kellett volna kollektívan néznünk a harmadik-negyedik sör után, vagy ha mondjuk drogoznánk, betépve tuti más dimenziókat nyitna meg. Személy szerint én értékelem, hogy másfajta szar folyik a TV2-ből, mint eddig
-
GrandeP
addikt
Ez a film lesz ma a tv2-n.... NOOOOOMÁLISAK? [link]
-
DeltaPower
addikt
A hülye állat a kirohadt sárvédőívet telibefújta ahelyett hogy kijavította volna [link]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
EEELLLSSŐŐŐŐŐ!!!!
Akik összehányt ruhába feküdtek és kelnek majd...
aXXon
Alázógyík...
-
csaszi72
senior tag
mi van gyerökök, kicsit eltévedtetek, megszomjaztatok?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bartucc
addikt
Csak szerintem él az ilyen álomvilágban?
-
csaszi72
senior tag
vegyetek stabilizátort
lyukasztót
meg akkut töltővel, topik lakóknak ebből -1000ft![ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #18542 üzenetére
Mé', azért HA én buzi LENNÉK más már nem is lehet az? Itt vagy példuál rögtön te
Nincs olyan szabály, hogy csak egy buzi lehet, vagy mint a sith-eknél, hogy mindig csak kettő lehet, a mester, meg a tanítvány
-
aXXon
őstag
Itthooooooooooooooooooooon
-
tibibi
őstag
-
senior tag
-
bartucc
addikt
Töfike jutott erről eszembe...
Egy ember bemegy az állatkereskedésbe, pórázon húzva maga mögött a jegesmedvéjét.
- Merre van az a szemét?
Az eladónő megszeppenve:
- Milyen szemét?
- Akitől egy évvel ezelőtt tengerimalacot vettem..."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
senior tag
Természetesen várjuk a képeket a melegfelvonulásról
-
alázógyík
addikt
Ott vagyok már?
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #18511 üzenetére
Akkor ma nem viszek pénzt....
Mondjuk amúgy sincs sose nálam...
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
-
daninet
veterán
-
Norb3rto
őstag
-
senior tag
Egy férfi szeretett volna megházasodni, de mivel három olyan lány is akadt,
aki tetszett neki, szüksége volt egy módszerre, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Így aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk.Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta:
''Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem''.A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, DVD-t, és egy teljes hónapra elegendő sörkészletet vásárolt, mondván:
'' Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te a lehető legjobban érezd magad''.A harmadik befektette a tőzsdén a maga 1,000 dollárját, részvényeket adott és vett, opciós meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget:
'' A pénzt a közös jövőnk megalapozására fordítjuk majd,és hosszú, boldog házasságunk lesz''.Emberünket teljesen lenyűgöztek a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük. Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...
... a legnagyobb mellűt választotta.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest