Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz NaNorbert #6365 üzenetére
Mostanában betáraztam házakból, adnék én neked Codegen szintű, megkímélt feketét ingyen is, csak sajnos nem Nagykőrösön, és főleg nem ma tudnám megoldani.
Ha még 2-3 hét múlva is keresel, írj rám, és megoldjuk valahogy. (otthon úgyis csak a helyet foglalja)
GrandeP: ha fizeti a postát, tudok neki adni, mert van már itthon 5 db is, abból kettő is van, ami kiszolgál bőségesen De autókázni tényleg nem éri meg vele (mondjuk én se tudom, hogy van-e más nagykőrösi, de random is betévedhetnek ide olyan emberek, gondolom inkább nekik szólt a felhívás, vagy annak, aki egyébként is menne arra még ma, vagy esetleg holnap, így még ésszerű talán)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz NaNorbert #6368 üzenetére
Nincs senkinek valami egyszerűbb p3-as háza, ami nem kell neki egy napig? Ha melegedősebb gép, akkor is ki kell bírnia a gyári hűtéssel, levett oldallappal.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
aXXon
őstag
válasz NaNorbert #6373 üzenetére
Hát, ha eljössz érte Kecskemét, Árpád körútra, akkor van. Ha Nagykőrösön akarod átvenni nincs. Ha tegnap szólsz, megtudtam volna oldani, hogy ma átmenjen, de így csak majd valamikor jövőhéten, az meg már neked késő.
De nem értem, a serverház miért nem fasza lanpartyra? Ott úgyis attól áll fel, hogy kinek van nagyobb háza, jobban világító neonja, meg halkabb hűtése, nem?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
-
GrandeP
addikt
válasz NaNorbert #6376 üzenetére
Ez mi ez a sz@r? Olajradiátor a Nagymutertól?
Az dúrva h ez ezerszebb, sokkal faszább, mint ami múltkor címlapos írás volt, és mindenkinek le kellett térdelni és bekapni a tervező ....-t... pedig az okádék volt.
Ez nagyon tetszik, bár nem kellene, a mérete miatt...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz NaNorbert #6724 üzenetére
Hát hallod remélem nem nyered meg...
Az a béna nagyképű fas, az max ribi rendszámot tud tetoválni, de azt sem szépen...
Inkább fizess érte és csináltasd meg Palival..
Szerinted miért van a reklám is? Idén már a negyedik... és az a furcsa h soha nincs olyan h valaki megosztotta volna h köszi az ingyen tetkót?!
Sok ismim szokott mindig nevezni egyik nyert is, aztán még azóta se sincs rajta tattoo....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
KTU
addikt
-
george11
addikt
-
-
GrandeP
addikt
válasz NaNorbert #20259 üzenetére
MOst vettem a wilkinsontól kiba jó borotvát...
2k.... egyik vége az átlagos 3 pengés, a másik meg egy ceruza ellemmel megy, mint egy hajnyíró... és tök jól használható, 4 méretre vág...
És a pengekészlet csak 990 ft /3 ...
Pedig azthittem h sosem váltok a mach3-ról....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
alázógyík
addikt
-
bartucc
addikt
válasz NaNorbert #29008 üzenetére
Szerintem jobban jársz, ha bedobod egy pofás házba, és a vízhűtést külön próbálod eladni. Nagy a ház is, és a hűtéssel sok helyzet foglal, egyébként a gép nem lenne rossz.
alázógyík: tápcserét, lábmosást, lemezfelnit?
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
válasz NaNorbert #83598 üzenetére
Annak aki eladja igen, annak aki veszi már kevésbé...
Packardbell Ecs RC415ST-PM RIO3 LGA 775 - 1-2k
Proci: Intel celeron D365 3600mhz 1 mag - 1k
RAM: 1x1Gb DDRII - 1k
HDD: 250 Gb seagate Sata /100/100 HDD Sentinel/ - 4k?
VGA integrált
Táp: Deer 300W - 0
Ház: Packardbell - öccáz'
+ Memoria kártya olvasó - öccáz'
+ DVD író - 1k ha nem zeréves_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz NaNorbert #83747 üzenetére
Ha jól látom ez egy tn paneles kommersz akármi...kapsz érte 25k-t már qrta jól jártál ez úgy 10 kört ver rá mindenben, legutolsó ismert ára 40k ami persze sose volt igaz, bolti ára 100k alatt sose volt újan. 30-ért adtam egyet nemrég és nagyítóval se lehet belekötni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest