-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
Poctar #19293 üzenetére
OSB lapra,
mostanában nem néztem de a baumax és obi elég olcsó volt, akár adnak utánfutót ingyé
amúgy van faipari áruház a Kafka Margit utcán, és a Mindszenti körúton [link]harmonika ajtó meg biztos legolcsóbb valamelyik nagy-áruházban, de hogy meddig bírja ....
csaszi72: e dugós-pisztollyal
mémodoltad[ Szerkesztve ]
-
Poctar
senior tag
Hello!
Szerintetek hol érdemes venni OSB lapot és harmonika ajtót?
Olyan helyet keresek, ahol vállalnak házhozszállítást és méretre vágást is. -
GrandeP
addikt
Ha másnak is lesz ilyen bonus-malus problémája, sztem lesz még ilyen rengeteg...
Akkor az azért van, mert ebből is pénzt akarnak csinálni... [link]
-
GrandeP
addikt
De olyat h egy retkes tengerimalacért (Töfike) miért kell 4 oldalon sírni, olyant nem, azért 2 hét ban jár!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz
WunderKinder #19283 üzenetére
Igen, 2011.01.01 óta. azóta van ez a renccer, de itt konkrétan pecséttel ellátva küldték nekem is és a mostaninak is, h fogadjákk el, mert az úgy van....
A probléma ott van, h valami hiba miatt nem tudja ez a debil előző biztosító feltölteni... a mostani meg nem tölti fel, mert nem ő állította ki....
Akkora retkes nagy kavarás és hozzá nem értés van mindkét biztosítónál h az valami fenomenális...
ui: ha sokat értetlenkedsz téged is megcsinállak a vízes merci motorháztetőn...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz
WunderKinder #19274 üzenetére
Most nézem a szerkesztét...
Hogy ne adnának, minden évfordulónál vagy az újaknak 11 hó után megkapod, benne a következő évi ajánlattal...
Nem töltöm fel ide, mert benne vannak a személyes adataim, nehogy vmelyik modi megtaláljon és jól elverjen!
-
GrandeP
addikt
válasz
WunderKinder #19277 üzenetére
Sztem, egyből kapnál fekete rendszámot, de nem azért mert h svájcba igazolják, hanem mert olyan környezeti osztályba sorolják be, amibe az atom erőműveket szokták.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz
Nekem első évben 80k körül volt...
Jó hogy vadászom az occsót, pláne h alig vezetek, minden évben nullázom a km órát...
Nem tudom, most kicsit lepihenek, mert felment a vércukrom.... de nem soká újrakezdem...
-
TeeBee73
veterán
válasz
Azzal a kocsival, nem csodálom. Az a furcsa, hogy nem a biztosító fizet neked.
MOD: Mindjárt jön a ban, mert 5 percen belül 2 hsz.-t írtam.
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
GrandeP #19268 üzenetére
Neked is vannak ám hülye hobbijaid. De nem értem, hogy adtak neked igazolást a khb-nál. Elméletileg ki sem adhatják, csak feltöltik a központi rendszerbe (ami természetesen nem működik, mert ez nem az az ország).
Amúgy nagy ócsóbiztosítás vadászatban még nem tűnt fel, hogy nem köbcenti alapján számolnak? Egy ideje a teljesítmény alapján van a biztosítás. Mikor ezt behozták, hirtelen 52k helyett 24k lett az éves biztosításom.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz
GrandeP #19268 üzenetére
Figyeljetek, mert én sem értem....
Khb biztosító, B04 2011... értitek? ok megyünk tovább..
Köbe B05 2012 juniúsig... meg van? ok megyünk tovább..Köbe, újra ellenörzést tartott és a központi rencccerben én A00 voltam, mert a Khb nem töltötte fel a saját igazolásást.... ok f@asszág , de elfogadom...
Jó, khb-től kértem igazolás emailben, megkaptam, ccztem a köbének, anyám kínja minden megjelöléssel... ok, megint teló, megkapták? Megkaptuk...
Akkor kérem dolgozzák fel, írják jóvá....
Ok,akkor most megint lekérjük a központi renccertől,.... őn továbbra is A00!
De mondom, alapból önök is B1-es igazolást küldtek, akkor hogy lennék már A00 , ráadásul itt a khb B05- igazolása, hiteles pecséttel?!?!?!?!!
A khb nem töltötte fel a központiba...
Ok, akkor khbt felhívom...
Kérem töltsék fel!
Rendben persze,.......... fél perc múlva .... sajnos hibát dob ki?!
MI , miért hova?
Nem tudom, valószínűleg az előző biztosító nem töltötte fel...
Akkor önök hogyan írták jóvá arra és a következő évre?!
Hát, akkor még másik rendszer volt, elhittük a papír alapú igazolást...WTF?????
Értem és akkor most?!
Kérjük keresse fel az előző biztosítóját...
Értem, önök voltak...Akkor az azt megelőzőt,
Rendben, az a MÁV biztosító volt!
LOOL.
Akkor nem tudjuk, átadjuk a problémás osztályra az ügyét...
Értem, de nem, nem értem, miért nem írják jóvá?
Mert hibát dob ki?!Itt lettem troll...
Kérem, akkor kérje megy szomszéd szobában dolgozó Gizikét, ő hátha jobban ért hozzá...
De ha én nem tudom feltölteni akkor ő sem,i, meg a szomszédban Etelka van, de ő nála most vannak, kérem adja meg az elérhetőséget felvesszük a jelenlegi biztosítójával is a kapcsolatot..
Most ott tartok, h a köbe meg a KHb is elhiszi és igazolja a saját igazát...
Tehát köthetek a khbnál B06-ra jövöre.... vagy mindenki másnál B1 vagy B2 ezt még köbe sem tudta megmondani.... h ha A00 van a központiban, akkor mégis miért kötöttek B1-re?!
Nem tudom melyik baccta el, de nagyon sikerült neki....
Ilyen esetben kihez fordulhatok, fogyi védelem, szerintem nem foglalkozik vele... esetleg mabisz?
-
GrandeP
addikt
válasz
WunderKinder #19267 üzenetére
Mert megtehetem
Több, mint 1 órája biztosítózok az jó?!
Jelenlegi biztosító szerint B1-ben vagyok, de a kezemben itt van a tavalyi igazolás B5-ről.... és idén nem huligánkodtam...
És ha emlékeztek akkor az idén nyáron egyszer már eljátszottam, évelején még náluk (köbe, mea culpa
) is B5 ről jöttek a csekkek, aztán nyáron gondoltak egyet, és lettem B1-be, hogy retkes
Na most, meg van minde, most össze ugrasztottam a előzővel a mostanit, be cc-ztem, a vezérigazgatók is, (ha már egyszer megadták az emailt), telefonon meg egyfolytában hallgatom a zenéket...
Még jó h voipról nyomom...
Egyébként éves szinte kb 1-2 k a különbség, de ha egyszer lesz nagy köbcentis, hófehér merga kombim, akkor számítanak majd a bónusz-maluszok!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz
WunderKinder #19264 üzenetére
Én disney mesére gondoltam kotsog..
-
Chaser
legenda
válasz
tibibi #19260 üzenetére
Bayről is itt lenne pár nap alat "USPS first class mail". Nekem személy szerint nem mind1, hogy 43k - tréfa nélkül lenne annyi amazonról legjobb esetben -, vagy max 33k, ami akár lehet 26 is. Onnantól kezdve, hogy ezeket használtan gar nélkül árulják 30-ért, még ha gyári gar nincs is nekem megfelel. De mért ne lenne gyári gar?
Nyilván nem azt fogom ráírattatni a taggal hogy "4db kindle"Az is lehet van neki webshopja ahol 10-15$-ral olcsóbban árulja, legtöbbnek van, ott mivel nem kell jutalék olcsóbb. Majd ma értekezek vele.
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
GrandeP #19262 üzenetére
Mer' azt hitted, csak te olvastad a Kincses szigetet? Ami egyébként nem is tetszett, a film meg pláne nem.
Meggúgliztam, van egy ilyen nevű ZS kategóriás színész is, esetleg rá gondoltál? Ugyanis te vagy az ilyen színvonalas remekművek nagy szakértője és rajongója.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Nagyon bele buzultatok a hightechkönyv témában, de ha megkérdezném h ki volt Jim Hawkins, google nélkül nem tudnátok!
EEEELLLSSSŐSŐŐŐ
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
válasz
Chaser #19257 üzenetére
amazonról drágább,de átvállalják az áfát rendelés után kapsz egy mailt kitöltöd vissza a vám hivatalnak és ennyi 4 nap alatt itt volt tavaly karácsonykor, végig követheted .Ebayről még nem rendeltem kindlét,de sanszos,hogy tréfát rá dobják és a garancia is kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Köcsögtopic.
-
Chaser
legenda
No egy kis összegzés...
A touch 3G nem elérhető, refurbished van de azt ide nem küldik.
A keyboard 3G Mo-ra 189$ postával a .com-ról vagy 149Ł a .uk-ról. Ez legjobb esetben is 43k ha nincs tréfa.
Bayről ugyanez szintén újan meglehet akár 115$-ért postával - 26k -, ha rátolják a tréfát akkor kb 33k. / 4db-nál már valszeg engedékenyebb az eladó árazás terén és meg lehet vele beszélni azt is hogy natúran küldje a cuccot, 4db kindle bőven olyan kicsi hogy nem fogják kibontani - nagyobb csomagjaimat se bontották ki. De még tréfával is bőven jó az ár sztem. / Ennek a verziónak bolti ára 50k+, de apróban már 40-ért is találtam30k körül mennek a gar nélküli használtak. Holnap délig várom a jelentkezőket utána intézem magam ahogy tudom
Jóccakát'szerk: elsőőőőőőőő és ma délig várom a jelentkezőket
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
bartucc #19255 üzenetére
Nem térdelni kell érte csak olvasni
/hüJeséget én is tok mondani, nem kell hogy beszállj/
A touch verzió 3G-vel 129$ amazonon, de már kifutott, csak refurbised van, bayen se nagyon találtam. És valszeg az a free post is csak USA-ba free. Meg én maradnék a keyboard verziónál.Szóval akinek kellene 3G-s, keyboardos kindle az írjon pm-et.
-
Chaser
legenda
válasz
daninet #19252 üzenetére
Erről van szó, akkor használnám a netet rajta ha muszáj. Pl. melóhelyen. Na még szép hogy itthon nem ilyen szarokon netezek
bartucc: Jóvan' még jó hogy végig arról beszéltem
A 89$-osban nincs 3G se, only wifi.
Na akkor akit érdekel a 3G verzsön vmelyik formája meg tud olvasni meg számolni az írjon pm-et.
Bartucc kiesett -
daninet
veterán
válasz
Chaser #19251 üzenetére
a special offer azt jelenti hogy amikor alvóban van reklámokat bax ki a képernyőre és ettől olcsóbb. Csak USÁKba lehet olyat rendelni.
Én a sima kindle-t mondom, kérdezzetek meg bárkit 1 hétnél tovább nem használja senki a 3G-t mert kényelmetlen vele netezni (max muszájból). Ahhoz van, hogy vehess könyvet a boltból. Úgyis olvasni veszed.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
daninet #19250 üzenetére
Nem kételkedésről van szó, csak nagyjából tudom az ide vágó jogszabályokat. Ha EU-n kívül jön 45 eur felett tréfa köteles. Na most az amazon v átvállalja v uk-ből küldi.
A sima 89$ postával. Jah most nézem a 3G 160$...mert az olcsóbb ár "special offers" gondolom ahhoz kell venni egy rakat ttartozékot.
Bartucc koma milyen 2-3k különbségről beszélsz?Te nyilván erősed kevered a 3G nélküli verzióval azt amiről beszélek.
-
daninet
veterán
válasz
Chaser #19249 üzenetére
biztos átvállalják. de ha kételkedsz menj a kindle topikba és ott elmondják. Tényleg vettem 3at az amazon.com-ról
úgy emlékszem hajóval jöttOtt a sima kindle, 89dollár, plusz shipping, sztm 30alatt van forintban
A billentyűset ne vegyétek mert (már kifutott modell) tök fölösleg nem fogjátok használni netezésre, tényleg lassú ahhoz (fölöslegesen nagyobb az olvasó tőle meg azért drágább mert fel tud olvasni a gyengénlátóknak).(gondolom ti is letőtitek torrentről a könyveket mert olcsóbb mint megvenni)[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
daninet #19248 üzenetére
Átvállalják a tréfát? Vám pont lesz@rom kategória, 4% max - de tudtommal IT cuccra nincs -, tréfa van cc 14k felett ami 27% és EU-n kívülről jövő csomagokra igaz.
Néztem most az amazon.uk-t, ott 149 font, tehát több mint 50k, onnan biztosan tréfamentes. A .com-ról csak akkor ha átvállalják, amiben azért erősen kételkednék. / vagy pedig UK-ból adják fel ami nem kizárt, csomagot honnan küldték?/ -
daninet
veterán
válasz
Chaser #19243 üzenetére
Amazon 100% vámmentes én 3 kindle-t vettem eddig. Minden esetben felbontották a csomagom, és 2x hívtak a vámról, kell egy papírt kitölteni és elküldeni a vámosoknak és adják tovább.
Magyarországon meg csak másodkézből vehetsz, mivel amazon a kizárólagos forgalmazó. Most nemtom mennyibe kerül, nekem annó postával együtt volt 32k a régi is meg az új is.
És UPS hozza házig, végig van tracking number nem fog elveszni mint az ebayes csomagok -
Chaser
legenda
válasz
bartucc #19240 üzenetére
Hogy rendeljünk-e közösen pontosabban. Több db-nál ált-ban olcsóbb a posta meg az ad némi alkura is alapot.
/más kérdés, minél nagyobb a csomag annál esélyesebb hogy bebukik a vámon, akkor meg 27% tréfa/
Amazonon ez pl 139$ free postával. Bayen ugyanezt találtam 110$-ért de 40$ a posta. 2db-nál viszont nem duplája hanem 49$, 3-nál 57, 4-nél 65, stb. Tehát 4-et veszünk 4x110$+65$=505$ ami 126$. Ha lehet kicsit alkudni mondjuk 110-115$ környékére akkor már nem rossz. 4db még nem is sok hogy feltétlen megnézzék a vámon.
Amiről beszélek az természetesen új. Használtak már 100$-ért is vannak postával.szerk: daninet: Egy csomagomat se bontották még ki.
szerk2: amazon EU-ból postáz hogy 100% tréfamentes?
[ Szerkesztve ]
-
-
bartucc
addikt
Csak vicc volt. Persze, így van rendjén, nálunk is sokan vannak, akik disznóvágás során nem isznak egyáltalán. Bár, az utóbbi években már 4-5 férfiember volt összesen, azok is csak az elején. Az ölés után már csak 2-en maradtak Édesapámon kívül általában, a hentes ismerősünk, meg esetleg egy segítség, mert gyorsan feldolgoztak mindent, mindenki tudta a dolgát. Aztán senki nem volt túl fiatal, amikor már előfordul hogy szedni kell szívre, vagy másra gyógyszert, így az italozás is elmaradt. Meg én is a vágás utáni bontás kivételével mindent el tudnék mai napig végezni. (bordák darabolása, kicsontozás, húsdarabolás, darálás, töltés, akármi)
csaszi72: úgy-úgy.
Egyébként, mi lett az eddigi avatarral, mi ez a télapófej?
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
-
aXXon
őstag
válasz
bartucc #19221 üzenetére
Én nem tudom másnál hogy van, de nálunk mindenki tudja, hogy én nem vagyok nagy barátja a pálinkának jó ideje, már csak a gyomorsavproblémáim miatt sem, tiszteletben is tartják, tudják, hogy ettől normális vagyok. (tévednek) A másik dologgal meg hát úgy vagyunk, hogy nálunk, mármint a szűk családban, nem tudok olyanról, aki ne szeretné, számunkra az a furcsa, hogy ha valaki nem szereti. Ennyi, különbözőek az emberek, de ez így van jól.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Egyrészt, ha ez egy rendesebb disznóvágás, a "Nem kérek pálinkát" résznél erősen fognak szemlélni, normális vagy-e? Másrészt, ha ezt kijelented, szerinted még hagynak neked olyat is, amit ők is szeretnek?
Egyébként nem sok ember szereti, legalábbis nálunk mindig jut mindenkinek, mert kevesen szeretik.
-
aXXon
őstag
válasz
bartucc #19219 üzenetére
Elmés. És egyben így van. Két hét múlva szombaton megyek is defnyóvágásba. Csupán annyi ezzel a baj, hogy egy 120kilós defnyó vére nem tudom, hogy mennyire fogja kiszolgálni pár jól megtermett férfi ember, plusz a fehérnép étkezési igényeit. De én bizakodom, majd mondom, hogy én nem kérek pálinkát, csak adjanak dupla adagot
-
bartucc
addikt
válasz
tibibi #19210 üzenetére
Értem én, de miért kellett ezt háromszor leírni?
Egyébként, nem akarok hülyeséget mondani, de manapság, visszaszoknak lassan majd az emberek a Swift-re, meg az ehhez hasonlókra. Mert nem lehet a sok 1,6-ost, meg nagyobb benzinnyelőt tankolni, mai fizetéssel meg benzinárral.
Tekintsünk el attól, aki minimálisan is ad a vezetési élményre, a legtöbb embernek egy roller élvezeti szintjét se nyújtja sokszor, hogy elmenjen reggel-este munkába, vagy a gyerkőcért óvodába/iskolába.
-
bartucc
addikt
válasz
Norb3rto #19207 üzenetére
Egyébként, ha már mindenki telefon
b.ziszakértő, érdemes-e manapság egy egymagos telefont venni, min. két évre? (1Ghz-ARMv7, 512Mb ram) Milestone kettőn gondolkozom, lévén rengeteget van kezemben a telefon, főként kórházban, és a fizikai billentyű nagy előny lenne. Viszont a vas már kb középkategória, nem tudom két év múlva is elfogadható lesz-e? Gondolok itt az értelmesebb programok meghajtására, mert azért az ICS nem lenne hátrány, félve, hogy később az lesz a megkövetelt alap Android rendszer.[ Módosította: bwoay ]
-
-
aXXon
őstag
válasz
bartucc #19204 üzenetére
Havi 50mega, a napit csak ekrisztián írta, nyilván félreértett valamit. Kevés-kevés az 50megabyte, de mondjuk szolíd emailezésre azért elég, vagy RSS-t olvasni, átfutni a híreket, vagy megnézni, hogy írt-e valaki a köcsögtopikba
És persze nefelejtsük el, továbbra is azt mondom, hogy még ha a sok rosszat fel is soroljuk, ami ellene szól, azért ne felejtsük, hogy ezért a készülék megvásárlása után ugye azért egy kanyi vasat sem fizetünk.
-
bartucc
addikt
válasz
csaszi72 #19203 üzenetére
50mb jár hozzá, azzal hogy megvetted a terméket, tudtommal havonta, de itt már olyan is elhangzott hogy naponta. Lényegtelen igazából, a store-ból, vagy ahogy az Amazon nevezi, le tudsz tölteni könyveket nagy számban így, de netezni maga a technika se alkalmas igazán, nem hogy az 50mb elég lenne, napi szintű használathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Macbook Pro 14" M3 Pro 18/512 100% akku!
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!