Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz Poctar #19293 üzenetére
OSB lapra,
mostanában nem néztem de a baumax és obi elég olcsó volt, akár adnak utánfutót ingyé
amúgy van faipari áruház a Kafka Margit utcán, és a Mindszenti körúton [link]harmonika ajtó meg biztos legolcsóbb valamelyik nagy-áruházban, de hogy meddig bírja ....
csaszi72: e dugós-pisztollyal
mémodoltad[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
TeeBee73
veterán
válasz chipi-85 #19291 üzenetére
Tudom. Én még most is D3-azok.
Mondjuk, sok időm nincs játszani, para level még nincs. A többi karakterrel 25-50 között vagyok.MOD: Banyek, Csaszi, nemá'!
1: +t,
2: Egy 60-as DH-tól Hell-en is megfexik Azmó.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Poctar
senior tag
Hello!
Szerintetek hol érdemes venni OSB lapot és harmonika ajtót?
Olyan helyet keresek, ahol vállalnak házhozszállítást és méretre vágást is. -
GrandeP
addikt
Ha másnak is lesz ilyen bonus-malus problémája, sztem lesz még ilyen rengeteg...
Akkor az azért van, mert ebből is pénzt akarnak csinálni... [link]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
De olyat h egy retkes tengerimalacért (Töfike) miért kell 4 oldalon sírni, olyant nem, azért 2 hét ban jár!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #19283 üzenetére
Igen, 2011.01.01 óta. azóta van ez a renccer, de itt konkrétan pecséttel ellátva küldték nekem is és a mostaninak is, h fogadjákk el, mert az úgy van....
A probléma ott van, h valami hiba miatt nem tudja ez a debil előző biztosító feltölteni... a mostani meg nem tölti fel, mert nem ő állította ki....
Akkora retkes nagy kavarás és hozzá nem értés van mindkét biztosítónál h az valami fenomenális...
ui: ha sokat értetlenkedsz téged is megcsinállak a vízes merci motorháztetőn...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #19274 üzenetére
Most nézem a szerkesztét...
Hogy ne adnának, minden évfordulónál vagy az újaknak 11 hó után megkapod, benne a következő évi ajánlattal...
Nem töltöm fel ide, mert benne vannak a személyes adataim, nehogy vmelyik modi megtaláljon és jól elverjen!
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #19277 üzenetére
Sztem, egyből kapnál fekete rendszámot, de nem azért mert h svájcba igazolják, hanem mert olyan környezeti osztályba sorolják be, amibe az atom erőműveket szokták.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Nekem első évben 80k körül volt...
Jó hogy vadászom az occsót, pláne h alig vezetek, minden évben nullázom a km órát...
Nem tudom, most kicsit lepihenek, mert felment a vércukrom.... de nem soká újrakezdem...
-
TeeBee73
veterán
Azzal a kocsival, nem csodálom. Az a furcsa, hogy nem a biztosító fizet neked.
MOD: Mindjárt jön a ban, mert 5 percen belül 2 hsz.-t írtam.
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
válasz GrandeP #19268 üzenetére
Neked is vannak ám hülye hobbijaid. De nem értem, hogy adtak neked igazolást a khb-nál. Elméletileg ki sem adhatják, csak feltöltik a központi rendszerbe (ami természetesen nem működik, mert ez nem az az ország).
Amúgy nagy ócsóbiztosítás vadászatban még nem tűnt fel, hogy nem köbcenti alapján számolnak? Egy ideje a teljesítmény alapján van a biztosítás. Mikor ezt behozták, hirtelen 52k helyett 24k lett az éves biztosításom.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Figyeljetek, mert én sem értem....
Khb biztosító, B04 2011... értitek? ok megyünk tovább..
Köbe B05 2012 juniúsig... meg van? ok megyünk tovább..Köbe, újra ellenörzést tartott és a központi rencccerben én A00 voltam, mert a Khb nem töltötte fel a saját igazolásást.... ok f@asszág , de elfogadom...
Jó, khb-től kértem igazolás emailben, megkaptam, ccztem a köbének, anyám kínja minden megjelöléssel... ok, megint teló, megkapták? Megkaptuk...
Akkor kérem dolgozzák fel, írják jóvá....
Ok,akkor most megint lekérjük a központi renccertől,.... őn továbbra is A00!
De mondom, alapból önök is B1-es igazolást küldtek, akkor hogy lennék már A00 , ráadásul itt a khb B05- igazolása, hiteles pecséttel?!?!?!?!!
A khb nem töltötte fel a központiba...
Ok, akkor khbt felhívom...
Kérem töltsék fel!
Rendben persze,.......... fél perc múlva .... sajnos hibát dob ki?!
MI , miért hova?
Nem tudom, valószínűleg az előző biztosító nem töltötte fel...
Akkor önök hogyan írták jóvá arra és a következő évre?!
Hát, akkor még másik rendszer volt, elhittük a papír alapú igazolást...WTF?????
Értem és akkor most?!
Kérjük keresse fel az előző biztosítóját...
Értem, önök voltak...Akkor az azt megelőzőt,
Rendben, az a MÁV biztosító volt! LOOL.
Akkor nem tudjuk, átadjuk a problémás osztályra az ügyét...
Értem, de nem, nem értem, miért nem írják jóvá?
Mert hibát dob ki?!Itt lettem troll...
Kérem, akkor kérje megy szomszéd szobában dolgozó Gizikét, ő hátha jobban ért hozzá...
De ha én nem tudom feltölteni akkor ő sem,i, meg a szomszédban Etelka van, de ő nála most vannak, kérem adja meg az elérhetőséget felvesszük a jelenlegi biztosítójával is a kapcsolatot..
Most ott tartok, h a köbe meg a KHb is elhiszi és igazolja a saját igazát...
Tehát köthetek a khbnál B06-ra jövöre.... vagy mindenki másnál B1 vagy B2 ezt még köbe sem tudta megmondani.... h ha A00 van a központiban, akkor mégis miért kötöttek B1-re?!
Nem tudom melyik baccta el, de nagyon sikerült neki....
Ilyen esetben kihez fordulhatok, fogyi védelem, szerintem nem foglalkozik vele... esetleg mabisz?
-
TeeBee73
veterán
Ne legyél már olyan, mint a lányom.
Ő is csak filmen látta az Egri csillagokat...MOD: csaszi: Szerkeszd már át az aláírásod, mert hülyén néz ki: "TeeBee minden egy helyen:"
Nem árulok semmit.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #19267 üzenetére
Mert megtehetem
Több, mint 1 órája biztosítózok az jó?!
Jelenlegi biztosító szerint B1-ben vagyok, de a kezemben itt van a tavalyi igazolás B5-ről.... és idén nem huligánkodtam...
És ha emlékeztek akkor az idén nyáron egyszer már eljátszottam, évelején még náluk (köbe, mea culpa ) is B5 ről jöttek a csekkek, aztán nyáron gondoltak egyet, és lettem B1-be, hogy retkes
Na most, meg van minde, most össze ugrasztottam a előzővel a mostanit, be cc-ztem, a vezérigazgatók is, (ha már egyszer megadták az emailt), telefonon meg egyfolytában hallgatom a zenéket...
Még jó h voipról nyomom...
Egyébként éves szinte kb 1-2 k a különbség, de ha egyszer lesz nagy köbcentis, hófehér merga kombim, akkor számítanak majd a bónusz-maluszok!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #19264 üzenetére
Én disney mesére gondoltam kotsog..
-
Chaser
legenda
válasz tibibi #19260 üzenetére
Bayről is itt lenne pár nap alat "USPS first class mail". Nekem személy szerint nem mind1, hogy 43k - tréfa nélkül lenne annyi amazonról legjobb esetben -, vagy max 33k, ami akár lehet 26 is. Onnantól kezdve, hogy ezeket használtan gar nélkül árulják 30-ért, még ha gyári gar nincs is nekem megfelel. De mért ne lenne gyári gar?
Nyilván nem azt fogom ráírattatni a taggal hogy "4db kindle" Az is lehet van neki webshopja ahol 10-15$-ral olcsóbban árulja, legtöbbnek van, ott mivel nem kell jutalék olcsóbb. Majd ma értekezek vele._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
WunderKinder
aktív tag
válasz GrandeP #19262 üzenetére
Mer' azt hitted, csak te olvastad a Kincses szigetet? Ami egyébként nem is tetszett, a film meg pláne nem.
Meggúgliztam, van egy ilyen nevű ZS kategóriás színész is, esetleg rá gondoltál? Ugyanis te vagy az ilyen színvonalas remekművek nagy szakértője és rajongója.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Nagyon bele buzultatok a hightechkönyv témában, de ha megkérdezném h ki volt Jim Hawkins, google nélkül nem tudnátok!
EEEELLLSSSŐSŐŐŐ
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
válasz Chaser #19257 üzenetére
amazonról drágább,de átvállalják az áfát rendelés után kapsz egy mailt kitöltöd vissza a vám hivatalnak és ennyi 4 nap alatt itt volt tavaly karácsonykor, végig követheted .Ebayről még nem rendeltem kindlét,de sanszos,hogy tréfát rá dobják és a garancia is kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Köcsögtopic.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
No egy kis összegzés...
A touch 3G nem elérhető, refurbished van de azt ide nem küldik.
A keyboard 3G Mo-ra 189$ postával a .com-ról vagy 149Ł a .uk-ról. Ez legjobb esetben is 43k ha nincs tréfa.
Bayről ugyanez szintén újan meglehet akár 115$-ért postával - 26k -, ha rátolják a tréfát akkor kb 33k. / 4db-nál már valszeg engedékenyebb az eladó árazás terén és meg lehet vele beszélni azt is hogy natúran küldje a cuccot, 4db kindle bőven olyan kicsi hogy nem fogják kibontani - nagyobb csomagjaimat se bontották ki. De még tréfával is bőven jó az ár sztem. / Ennek a verziónak bolti ára 50k+, de apróban már 40-ért is találtam 30k körül mennek a gar nélküli használtak. Holnap délig várom a jelentkezőket utána intézem magam ahogy tudom
Jóccakát'szerk: elsőőőőőőőő és ma délig várom a jelentkezőket
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #19255 üzenetére
Nem térdelni kell érte csak olvasni
/hüJeséget én is tok mondani, nem kell hogy beszállj/
A touch verzió 3G-vel 129$ amazonon, de már kifutott, csak refurbised van, bayen se nagyon találtam. És valszeg az a free post is csak USA-ba free. Meg én maradnék a keyboard verziónál.Szóval akinek kellene 3G-s, keyboardos kindle az írjon pm-et.
-
Chaser
legenda
válasz daninet #19252 üzenetére
Erről van szó, akkor használnám a netet rajta ha muszáj. Pl. melóhelyen. Na még szép hogy itthon nem ilyen szarokon netezek
bartucc: Jóvan' még jó hogy végig arról beszéltem A 89$-osban nincs 3G se, only wifi.
Na akkor akit érdekel a 3G verzsön vmelyik formája meg tud olvasni meg számolni az írjon pm-et.
Bartucc kiesett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bartucc
addikt
-
daninet
veterán
válasz Chaser #19251 üzenetére
a special offer azt jelenti hogy amikor alvóban van reklámokat bax ki a képernyőre és ettől olcsóbb. Csak USÁKba lehet olyat rendelni.
Én a sima kindle-t mondom, kérdezzetek meg bárkit 1 hétnél tovább nem használja senki a 3G-t mert kényelmetlen vele netezni (max muszájból). Ahhoz van, hogy vehess könyvet a boltból. Úgyis olvasni veszed.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz daninet #19250 üzenetére
Nem kételkedésről van szó, csak nagyjából tudom az ide vágó jogszabályokat. Ha EU-n kívül jön 45 eur felett tréfa köteles. Na most az amazon v átvállalja v uk-ből küldi.
A sima 89$ postával. Jah most nézem a 3G 160$...mert az olcsóbb ár "special offers" gondolom ahhoz kell venni egy rakat ttartozékot.
Bartucc koma milyen 2-3k különbségről beszélsz? Te nyilván erősed kevered a 3G nélküli verzióval azt amiről beszélek._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz Chaser #19249 üzenetére
biztos átvállalják. de ha kételkedsz menj a kindle topikba és ott elmondják. Tényleg vettem 3at az amazon.com-ról
úgy emlékszem hajóval jöttOtt a sima kindle, 89dollár, plusz shipping, sztm 30alatt van forintban
A billentyűset ne vegyétek mert (már kifutott modell) tök fölösleg nem fogjátok használni netezésre, tényleg lassú ahhoz (fölöslegesen nagyobb az olvasó tőle meg azért drágább mert fel tud olvasni a gyengénlátóknak).(gondolom ti is letőtitek torrentről a könyveket mert olcsóbb mint megvenni)[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz daninet #19248 üzenetére
Átvállalják a tréfát? Vám pont lesz@rom kategória, 4% max - de tudtommal IT cuccra nincs -, tréfa van cc 14k felett ami 27% és EU-n kívülről jövő csomagokra igaz.
Néztem most az amazon.uk-t, ott 149 font, tehát több mint 50k, onnan biztosan tréfamentes. A .com-ról csak akkor ha átvállalják, amiben azért erősen kételkednék. / vagy pedig UK-ból adják fel ami nem kizárt, csomagot honnan küldték?/_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz Chaser #19243 üzenetére
Amazon 100% vámmentes én 3 kindle-t vettem eddig. Minden esetben felbontották a csomagom, és 2x hívtak a vámról, kell egy papírt kitölteni és elküldeni a vámosoknak és adják tovább.
Magyarországon meg csak másodkézből vehetsz, mivel amazon a kizárólagos forgalmazó. Most nemtom mennyibe kerül, nekem annó postával együtt volt 32k a régi is meg az új is.
És UPS hozza házig, végig van tracking number nem fog elveszni mint az ebayes csomagokMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bartucc
addikt
válasz poffsoft #19241 üzenetére
Feljelentettem magamat, de hamarabb moderáltak itt.
Chaser: őszintén szólva ez az ár kevés ahhoz, hogy megkockáztassam a külföldi rendelést. Inkább az a 2-3 ezer, de itthon, személyesen.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #19240 üzenetére
Hogy rendeljünk-e közösen pontosabban. Több db-nál ált-ban olcsóbb a posta meg az ad némi alkura is alapot.
/más kérdés, minél nagyobb a csomag annál esélyesebb hogy bebukik a vámon, akkor meg 27% tréfa/
Amazonon ez pl 139$ free postával. Bayen ugyanezt találtam 110$-ért de 40$ a posta. 2db-nál viszont nem duplája hanem 49$, 3-nál 57, 4-nél 65, stb. Tehát 4-et veszünk 4x110$+65$=505$ ami 126$. Ha lehet kicsit alkudni mondjuk 110-115$ környékére akkor már nem rossz. 4db még nem is sok hogy feltétlen megnézzék a vámon.
Amiről beszélek az természetesen új. Használtak már 100$-ért is vannak postával.szerk: daninet: Egy csomagomat se bontották még ki.
szerk2: amazon EU-ból postáz hogy 100% tréfamentes?
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Chaser #19239 üzenetére
ebay-en ne vegyél mert szétkapják a csomagot és megvámoltatják onnantól meg szopod. főleg ha többen vesztek. amazontól vámmentes, meg zsírúj, meg garanciás. meg ott tudsz venni olyat ami netezni tud SIM kártyával ha az kell
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #19239 üzenetére
Ja, értem, szóval hogy rendelj-e másnak. Na, maradjunk annyiban, hogy érdekel jó áron. Mert sokat olvasnék, ha lenne olyan eszköz, ami nem veszi túlságosan igénybe a szememet, és erre nem sajnálnám.
-
-
aXXon
őstag
válasz daninet #19235 üzenetére
Egy párhuzamos világban a magyar világnyelv és Orbán Viktor a világ vezetője
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
daninet
veterán
-
aXXon
őstag
válasz tibibi #19233 üzenetére
Jó, akkor menj azzal, valamikor megyünk majd, aztán megsassantjuk
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
-
bartucc
addikt
válasz daninet #19227 üzenetére
Most őszintén szólva nem tudom megmondani. Nem ugrik be hirtelen, mit írtam, de sértegetni nem akartam senkit, se más olyat írni, ami a szabályokba ütközne, link meg (itt) nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
-
bartucc
addikt
Csak vicc volt. Persze, így van rendjén, nálunk is sokan vannak, akik disznóvágás során nem isznak egyáltalán. Bár, az utóbbi években már 4-5 férfiember volt összesen, azok is csak az elején. Az ölés után már csak 2-en maradtak Édesapámon kívül általában, a hentes ismerősünk, meg esetleg egy segítség, mert gyorsan feldolgoztak mindent, mindenki tudta a dolgát. Aztán senki nem volt túl fiatal, amikor már előfordul hogy szedni kell szívre, vagy másra gyógyszert, így az italozás is elmaradt. Meg én is a vágás utáni bontás kivételével mindent el tudnék mai napig végezni. (bordák darabolása, kicsontozás, húsdarabolás, darálás, töltés, akármi)
csaszi72: úgy-úgy. Egyébként, mi lett az eddigi avatarral, mi ez a télapófej?
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #19221 üzenetére
Én nem tudom másnál hogy van, de nálunk mindenki tudja, hogy én nem vagyok nagy barátja a pálinkának jó ideje, már csak a gyomorsavproblémáim miatt sem, tiszteletben is tartják, tudják, hogy ettől normális vagyok. (tévednek) A másik dologgal meg hát úgy vagyunk, hogy nálunk, mármint a szűk családban, nem tudok olyanról, aki ne szeretné, számunkra az a furcsa, hogy ha valaki nem szereti. Ennyi, különbözőek az emberek, de ez így van jól.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Egyrészt, ha ez egy rendesebb disznóvágás, a "Nem kérek pálinkát" résznél erősen fognak szemlélni, normális vagy-e? Másrészt, ha ezt kijelented, szerinted még hagynak neked olyat is, amit ők is szeretnek?
Egyébként nem sok ember szereti, legalábbis nálunk mindig jut mindenkinek, mert kevesen szeretik.
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #19219 üzenetére
Elmés. És egyben így van. Két hét múlva szombaton megyek is defnyóvágásba. Csupán annyi ezzel a baj, hogy egy 120kilós defnyó vére nem tudom, hogy mennyire fogja kiszolgálni pár jól megtermett férfi ember, plusz a fehérnép étkezési igényeit. De én bizakodom, majd mondom, hogy én nem kérek pálinkát, csak adjanak dupla adagot
-
aXXon
őstag
válasz csaszi72 #19208 üzenetére
Szerintem igen, de azt tudod ugye, hogy nem mindegyik tudja ezt a 3g funkciót?
-
aXXon
őstag
válasz tibibi #19210 üzenetére
Valamelyik este elmennénk megnézni, amikor a barátnőmnek is jó. Gondolkozik egy ilyenen, de még nem döntötte el, sokat segítene, ha látna egyet közelebbről. Aztán még bármi lehet, neki sem kellene sokra, csak napi munkába járásra.
-
bartucc
addikt
válasz tibibi #19210 üzenetére
Értem én, de miért kellett ezt háromszor leírni?
Egyébként, nem akarok hülyeséget mondani, de manapság, visszaszoknak lassan majd az emberek a Swift-re, meg az ehhez hasonlókra. Mert nem lehet a sok 1,6-ost, meg nagyobb benzinnyelőt tankolni, mai fizetéssel meg benzinárral.
Tekintsünk el attól, aki minimálisan is ad a vezetési élményre, a legtöbb embernek egy roller élvezeti szintjét se nyújtja sokszor, hogy elmenjen reggel-este munkába, vagy a gyerkőcért óvodába/iskolába.
-
bartucc
addikt
válasz Norb3rto #19207 üzenetére
Egyébként, ha már mindenki telefon
b.ziszakértő, érdemes-e manapság egy egymagos telefont venni, min. két évre? (1Ghz-ARMv7, 512Mb ram) Milestone kettőn gondolkozom, lévén rengeteget van kezemben a telefon, főként kórházban, és a fizikai billentyű nagy előny lenne. Viszont a vas már kb középkategória, nem tudom két év múlva is elfogadható lesz-e? Gondolok itt az értelmesebb programok meghajtására, mert azért az ICS nem lenne hátrány, félve, hogy később az lesz a megkövetelt alap Android rendszer.[ Módosította: bwoay ]
-
bartucc
addikt
Nekem ennyi van az előfizetésbe foglalva, a ZTE-n kb egy hét alatt fogy el, napi 2-3 órát számolva, ahogy Totalcar-os cikkeket olvasok, meg a köcsögtopikra felnézek, képek betöltésével.
Ha tényleg csak apró dolgokra hasznája az ember, simán elég.
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #19204 üzenetére
Havi 50mega, a napit csak ekrisztián írta, nyilván félreértett valamit. Kevés-kevés az 50megabyte, de mondjuk szolíd emailezésre azért elég, vagy RSS-t olvasni, átfutni a híreket, vagy megnézni, hogy írt-e valaki a köcsögtopikba És persze nefelejtsük el, továbbra is azt mondom, hogy még ha a sok rosszat fel is soroljuk, ami ellene szól, azért ne felejtsük, hogy ezért a készülék megvásárlása után ugye azért egy kanyi vasat sem fizetünk.
-
bartucc
addikt
válasz csaszi72 #19203 üzenetére
50mb jár hozzá, azzal hogy megvetted a terméket, tudtommal havonta, de itt már olyan is elhangzott hogy naponta. Lényegtelen igazából, a store-ból, vagy ahogy az Amazon nevezi, le tudsz tölteni könyveket nagy számban így, de netezni maga a technika se alkalmas igazán, nem hogy az 50mb elég lenne, napi szintű használathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest