Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
weinmaker
üzenetére
én is tartály nélkül használom, én is beledobok x grammot, és az elmúlt összes, sok száz alkalommal mindig annyi jött ki belőle, amennyit beletettem. mert kipiszkáltam a maradékot. és mindig simán megőrli, amit beledobok (jellemzően 9,5 gramm). az adagonkénti őrlés részt nem értem, én nyomom a gombot, amíg nem végez.
és nem térítésről van szó, hanem arról, hogy amit írsz, az egyszerűen nem igaz.
ja, rögösítés: szedd le az antisztatikus fémrácsot, és akkor nem rögösít. cserébe sztatikusan töltött lesz. de nálam kb. 5 mp egy hústűvel a szűrőben, és nincs több rög. sokkal jobban zavar a macera a pangó őrlemény kipiszkálására, és ebben tényleg jobb a vario. cserébe az megdöglik. elég megfogni, és megretten az ember, ahhoz képest egy ascaso i-mini egy páncélszekrény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest