Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Na végre!Csak hogy megjavult az oldal!

(#587) Dorien
(#588) biker
(#589) bikerKöszönöm a segítséget.
Èrdekes lehet amit biker ír a pumpás gépröl de ennek ellenére szerintem én ezt fogom választani:
Ùgy gondolom hogy a kapszulával kellöképpen finom kávét kap a barátnöm, nekem meglesz a különleges forrócsoki érzés(gondolom ez mind kapszula függö), árban pedig szerintem nem vészes.
Dorien írtad hogy drágák a kapszulák.Szerintem a heti 5 kávé(max)meg a havi 3-4 forrócsoki kibírható, ízben viszont mégis csak egy jobb minöséget kapunk.Kérdésem még annyi hogy ez gözöl is?Mert írja a 15 bar nyomást, de nekem aztán fogalmam sincs hogy mihez kell az.Talán azzal lehet habosítani is?Illetve hogy a forrócsokit is vízböl csinálja?Nem lesz ettöl túl "víz izü" ?
Bocs a butyuta kérdések miatt!
Természetesena gondolatmenetemet nyugodtan véleményezzétek!
Egyébként itthon olyan 34000 Ft körül mozog, Ausztriában viszont most akciósan nincs 10000 Ft a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD FX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- További aktív témák...
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest