Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
a hétvégén volt időm pavonizni (igaz a burundit sem tudtam bedögleni hagyni a gaggián, igy a vége az lett, hogy a napi 2 helyett napi 2*2 duplát iszok
), még mindig a "játszós" kimbo autogrillt húzom, azaz egy olasznak világos, amúgy sötétebb robusztás blendet. (a burundi amúgy nagyon frankó a gaggián, igaz a lefolyás nem túl szép, frissen bontva is rángatózott, táncolt a vége, de ez a kinézetén és az izén nem látszik)
a netes okosságok kiolvasása után eljutottam oda, hogy a kar felemelése után várok pár másodpercet, majd finoman kezdem húzni még pár másodpercig, és csak utána feszülök neki a karnak, de a vége felé meg veszem vissza az erőt. a hőmérő csik alapján 60-65fokos fejnél emelem fel a kart, felette akármit csinálok bőrös lesz a crema, és befigyel egy kis égett mellékiz. igy viszont egy nagyon kellemes tejcsokis dupla ristretto lesz. kicsit meglepő ez a hőfok, bár viszonyitási alapom nincs, és nyilván amint beáramlik a viz, felugrik a hőmérséklet. nem tudom más mit tapasztal, de ennek a kávénak egyáltalán nem áll jól, ha egyből nagy erővel húzom, keserü lesz, viszont ezzel az "előáztatós" módszerrel frankó.arra van valami trükk, hogy hogyan húzzam fel a szűrőtartót úgy, hogy a kar felemelése ne szivja fel túlságosan a kávét? rallypix mutatta, hogy ő hogy csinálta, de nekem sehogy sem jön össze, igy inkább felteszem a tartót, és nagyon lassan emelem a kart. láttam egy youtube videót, amin a barista felemelte a kart, hogy még éppen ne jöjjön a viz, és a másik kezével feltette a szűrőtartót a karon ellentartva. én viszont ezt nem merem, nem lesz baja, ha a karnál tartunk ellen?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Macska topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), még mindig a "játszós" kimbo autogrillt húzom, azaz egy olasznak világos, amúgy sötétebb robusztás blendet. (a burundi amúgy nagyon frankó a gaggián, igaz a lefolyás nem túl szép, frissen bontva is rángatózott, táncolt a vége, de ez a kinézetén és az izén nem látszik)