Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Na már csak azért is tudom ajánlani a céget, mert tegnap fél 3-kor utaltam el az összeget, ma reggel fél 8-kor pedig hozta is a futár a csomagot, le a kalappal.
Ha még a PY kávék is befutnak holnap este, akkor indul a nagyüzemi mérlegelés.adriankoooo: nyugodtan hívd őket telefonon, segítőkészek, és egyből kapsz választ is.
handrash: színre szerintem rendben van, de több válasz szerintem azért nem érkezik, mert monitoron keresztül nehéz biztosat mondani.
mdav88: ne add fel, szerintem szedd szét és rakd össze újra, illetve a kúpos csavar is segíthet. Az ütést pedig ha lehet valamilyen eszközzel vizsgáld, szemre nagyon el lehet tévedni. Én a Major alsó késtartójával is óriásit szívtam, zaklattam is vele fragolát, többet biztos le nem veszem. Ami alatta volt, az szerintem nem cserélődik, illetve nem zavar be a végeredménybe. Legfeljebb ha valahol huzamosabb ideig tétlenül állt a daráló, és volt ideje kitenyészni valami életformának.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- BMW topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen routert?
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha még a PY kávék is befutnak holnap este, akkor indul a nagyüzemi mérlegelés.