Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Na már csak azért is tudom ajánlani a céget, mert tegnap fél 3-kor utaltam el az összeget, ma reggel fél 8-kor pedig hozta is a futár a csomagot, le a kalappal.
Ha még a PY kávék is befutnak holnap este, akkor indul a nagyüzemi mérlegelés.adriankoooo: nyugodtan hívd őket telefonon, segítőkészek, és egyből kapsz választ is.
handrash: színre szerintem rendben van, de több válasz szerintem azért nem érkezik, mert monitoron keresztül nehéz biztosat mondani.
mdav88: ne add fel, szerintem szedd szét és rakd össze újra, illetve a kúpos csavar is segíthet. Az ütést pedig ha lehet valamilyen eszközzel vizsgáld, szemre nagyon el lehet tévedni. Én a Major alsó késtartójával is óriásit szívtam, zaklattam is vele fragolát, többet biztos le nem veszem. Ami alatta volt, az szerintem nem cserélődik, illetve nem zavar be a végeredménybe. Legfeljebb ha valahol huzamosabb ideig tétlenül állt a daráló, és volt ideje kitenyészni valami életformának.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - OFF topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha még a PY kávék is befutnak holnap este, akkor indul a nagyüzemi mérlegelés.