Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Surda-
üzenetére
Nekem Saeco Incanto de Luxe-om volt, ahhoz képest pl. a Jura E500 elég jól konfigurálható. Előbbin vízhőfok 3 fokozatban, őrlemény mennyisége 3 fokozatban, daráló ~15 fokozatban állítható. Jurán sokkal kisebb és több lépcsőben lehet az őrlemény mennyiségét, a hőfokot, sőt, a vízmennyiséget is belőni. Tisztító programok is sokkal jobbak rajta, azonban a központi egység nem kivehető. Ami viszont nem tetszik, hogy míg a Saecón két kávét kérve kétszer őröl, csapol, addig a Jura ezt egy műveletben, több őrleménnyel és vízzel oldja meg. A kettőből lehetne egy igazán jó kis automatát gyúrni, de így utólag inkább a Jurára voksolnék.
Ezt meg most nem is igazán neked, hanem a kérdezőnek írtam.

Amúgy ahol ennyire van igény, oda jó megoldás egy használt, leszervizelt, egyszerűbb darab. Én anno karácsonyra leptem meg magam az Incantóval, évekig teljesen boldog voltam vele, csak később kapott el a gépszíj. Szüleimnek pedig azóta is tökéletes, szívesen isznak nálam kávét, de reggelente megteszi az automata is, ők nem akarnak pepecselni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest