- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Szevasztok!
Most, hogy végre megengedhetem magamnak, szeretnék venni egy automata kávéfőzőt. Az ár lélektani felső határa nálam 100000HUF, az amazon.de vevői visszajelzései alapján ezeket néztem ki egyelőre, amiket itthon is lehet kapni:
DeLonghi ESAM 3000
Spidem Villa
Saeco XSmallEgyelőre a DeLonghi tetszik legjobban, de érdekelne a ti véleményetek is. Versenyben volt még a Saeco Odea Go is, de azt nagyon sok helyen lehúzták, továbbá elrettent az is a Saeco gépektől, hogy az előző munkahelyemen is olyanok voltak, és elég gyakran voltak szervizben. Mondjuk én otthonra szeretném megvenni, ahol csak hétvégén iszom általában kávét, szóval nem lenne túlterhelve, az biztos.
Ui.: ugyanez a hozzászólás megtalálható a háztartási gépek topicjában is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs