Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
A napokban kezdtem el olvasgatni a topikot, nagyjából fél éve álltam neki komolyabban a kávékészítésnek manuális eszközöket használok.
Eddig CrackerJack kávékat vettem, a topikban ahogy látom inkább negatív vélemények vannak róluk.
Espressoban úgy éreztem nem annyira az én ízvilágom a savas, gyümölcsös, virágos ízjegyű kávék.
Kipróbáltam a Bányai csokis kuglóf kávéját és kifejezetten finomnak találom 1:2 arányú espressonak.
A Bányai Unicum baristát is mindenképpen kipróbálom majd.
Milyen pörkölőnél érdemes körülnéznem, ha inkább a klasszikus vonalat keresem espresso esetén?
Néztem az Impressot, Csészényit, Pall Yotz, AVX kínálatát, ezeknél találtam leginkább klasszikabb vonalat.
Filterben továbbra is maradok a gyümisebb, savasabb kategóriában, ebben szeretem. Korábban volt egy etióp fermentált feldolgozású tétel a Crackerjack kínálatában(pezsgő, kombucha ízjegyekkel), az kifejezetten jó filterkávé volt.
Előre is köszi a tippeket, tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs