Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Rég jártam erre, és mivel az összefoglaló is régi: mik jelenleg a jó ár-érték arányú, nem túl gyakori (nem mindennapos) otthoni használatra, de már eszpresszó-képes vagy -közeli kézi őrlők, amik kaphatók is?
Illetve ha gépet is beterveznék, ugyanilyen használatra (heti max 2-4 kávé), akkor mi a kompromisszumos választék?14 éve elterveztem hogy kiművelem magam, és csak jó kávékat fogok inni, de itthon csak én fogyasztom, ráadásul hétköznap reggel kiesik, csak hétvégén van elegendő idő, munkahelyen az automaták szolgálják a népet napi 25-30 adaggal, meg a Segafredo vonalon, (és az emberek meg valahogy nem érzik a különbséget, nem értik a kávét, egyszer vittem be paljoc GetUp-ot, de nem tetszett nekik, bezzeg az omnia..) szóval nem érte meg befektetnem. Egy régi kézi darálóval, és egy Delonghi ec155-el elvoltam, tesztelgettem, de a daráló inhomogén őrleményt ad, a cremásítótól megszabadított kosár gumibetétje meg kezdi megadni magát, szóval most döntenem kell. A kiművelés meg az elmélet többnyire megvan, az eszközpark meg a tényleges elhivatott gyakorlat hiányzik. De hátha majd most
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest