Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norkov84
tag
válasz
gtr313 #137311 üzenetére
Én mindig a bemenő víz tömegét mérem, és "végig nyomom" a kart, míg teljesen le nem megy, azaz a teljes vízmennyiséget áttolom. Így csak ellenőrzésképpen nézem meg az elkészült ital tömegét.
Ma reggel, még épp a kb. 4 héttel ezelőtti CM tesztpörkölésből húztam. 16,5g őrlemény, 61g vízzel 43,5g italt adott.
Átalánosságban ilyen 55-60g vizet szoktam használni feltöltéshez, őrlemény mindig 16,5g, így az ital 40-43g közötti mennyiségre jön ki. Ezek alapján az én tapasztalatom, hogy nagyjából az őrlemény tömegének kb. 90%-át veszi fel vízként a pogácsa.
De relatív kevés mérési pontom van az egyenlet leírásához, így lehet ez csak ebben a fenti régióban érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest