- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norkov84
tag
válasz
gtr313 #137311 üzenetére
Én mindig a bemenő víz tömegét mérem, és "végig nyomom" a kart, míg teljesen le nem megy, azaz a teljes vízmennyiséget áttolom. Így csak ellenőrzésképpen nézem meg az elkészült ital tömegét.
Ma reggel, még épp a kb. 4 héttel ezelőtti CM tesztpörkölésből húztam. 16,5g őrlemény, 61g vízzel 43,5g italt adott.
Átalánosságban ilyen 55-60g vizet szoktam használni feltöltéshez, őrlemény mindig 16,5g, így az ital 40-43g közötti mennyiségre jön ki. Ezek alapján az én tapasztalatom, hogy nagyjából az őrlemény tömegének kb. 90%-át veszi fel vízként a pogácsa.
De relatív kevés mérési pontom van az egyenlet leírásához, így lehet ez csak ebben a fenti régióban érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest