Hirdetés
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alfa, inkább omega az...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz kzoltann #102345 üzenetére
Megpróbálom ezt is, köszönöm a tippet!
Nordát nem használtam sosem és nem is tervezem, sok lenne a hulladék a műanyagból és a vízből is, mert a Strietman-ból leengedem mindig a vizet használat után. Nem lehet elfőzni belőle az utolsó cseppig a vizet, mert a fűtőszálat kinyírja. Szóval a kb 3-4 dl vízből párolog is, meg mondjuk 1-2dl marad, amit leengedek, azt már kiöntöm, nem használom újra.Eddig Kalmár, Roastopus és CM kávék váltották egymást, meg egy rendelésem volt Paljoctól. Azokból ki tudtam hozni a lényegét, legalábbis meg voltam elégedve az eredménnyel.
@WarLock07222: az előáztatást is próbáltam, nem vezetett eredményre. Ezért gondolom, hogy most nem én, hanem a víz a leggyengébb láncszem. Az arányaim nagyjából ezek, amit te is írtál, bár az 1:1,5 elég rövid, nem probáltam még. Kávétól függően nagyjából 16g-ból jön 35-40g. A Strietman lökete adott, eddig a legtöbb, amit kipréseltem belőle olyan 42g volt.
We buy things we don't want with money we don't have to impress people we don't like.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJi Mavic air 1 Drón
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest