- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Keresve a topikot, nem találtam előzményt egyáltalán. Hétfőn a Kolossy térnél voltam bent egy KV-zóban (Daisuke) és ittam/vettem náluk kv-t, mint kiderült, ugyan azt vettem szemesben, mint amit ott ittam. Többnyire Dél-Amerikai termelők kv-it árulják és számomra talán a legfinomabb volt, amit ever ittam. (bár bevallom ezt a rangot nem volt túl nehéz megugrani) Kb az első presso volt, amit cukor és minden nélkül szemrángás és fintorgás nélkül sikerült leönteni.
Itthon lefőzve is baromi kellemes meglepetés lett az eredmény. Bár valamivel keserűbb lett az itthoni főzet, mint amit a kv-zóba kaptam, de így is finom lett. Illetve az én szememnek szép is a crema-ja, valamint a lefolyásnál is egy "testesebb" lé folyott a pohárba. Ez az előző Tchibo-k esetében csak egy fekete/barna színű, vízes valaminek hatott.
Én a Sweet Paraide nevű kávéjukból hoztam el, ez a legolcsóbb náluk. Bár elsőre sikerült majdnem a legdrágábba belenyúlni, annak majd 20e 250gr-ja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest