- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
Plusz annyival egészíteném ki, hogy a legnagyobb ellenségemnek se kívánom, hogy szét kelljen szedni a 702-t, mert 6 kéz kell, hogy minden egy időben a helyén legyen tartva összeillesztéskor, annyira sz@r tervezés. Miért nem lehetett annak a kapcsolónak egy lecsavarzást készíteni, hogy legalább lépésről lépésre lehessen összerakni? Én amikor a 20-dik összeillesztésnél is valami elugrott a helyéről, már közel voltam a falhozvágáshoz, pedig alapjában nyugodt természet vagyok. Az enyém sajnos napi egy örléssel 370 napot bírt, pont lejárt a gari, amikor eltört benne valami. Egy üzemóra van bent, és ahhoz túl drága volt. A Sage820-t én még sosem püföltem, 3D nyomtatóval készíttettem egy terelőt, amit a kosárra lehet pattintani, és így tökéletes nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest