- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
Pár nap tapasztalat/használat után, akit esetleg érdekel, Graef 702 vs Sage 820. Árban ugye jelentős különbség van, én akciósan vettem a saget jóval olcsóbban (67 ezerért), most ~90 ezer az átlagára - ennyiért nem vettem volna meg. A graef ~30 ezer körüli összeg volt kb. 5 éve újonnan, jelenleg ~50 ezer.
Mindkettő pangót hagy maga után, a graefet nem mértem, a sage kb. 0.5g -ot. Püfölni kell mindkettőt, a graefet viszont jobban. Ami a sage előnye, hogy nem nagyon vettem észre sztatikus feltöltődést és az őrlemény is konzisztensebb, igaz, a rögösödés itt erősebb (nem számít ha van kéznél wdt). Elképzelhető, hogy a graef kései már kopnak, vagy kopottak. Gyors sacc, kb. 35 kiló kávé ment át rajta. A sage komfortosabb, könnyebb takarítani, nem szórja szét az őrleményt (karba őrlök adagonként). Programozható, bár a tárcsa eléggé pontatlanul számolja az őrlési finomságot. Sikerült belőnöm egy olyan szemcseméretet, aminek az eredményével elégedett vagyok, egyszóval nem bántam meg a váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest