Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Talala #6458 üzenetére

A nespresso oldalán szinte állandóan van valamilyen akció amellyel olcsón hozzá lehet jutni a gépekhez. Én az inissiát 1 ft-ért vettem természetesen sok kapszulát meg kellett venni de úgyis meg vettem volna mert tervben volt. A vertuot úgyis kínálgassák, hogy valami havonta vásárolt kapszula mennyiség lekötésével jó olcsón lehet megvenni. Attól függ mennyit iszol/isztok mert én napi hármat és ezzel nem jött volna ki a kedvezmény. A Lavazza cég meg egyenesen ingyenesen kihelyezi a Lavazza kapszulás kávéfőzőjét, ha jól emlékszem havi 150 kapszulát kéne érte rendelni (honlapján olvasható). Mivel én nem iszom annyit kihagytam de szerintem nem rossz mivel ily módon ha megfekszik a főző szerintem azonnal bérmentve cserélik?, mert nekik az az üzlet.

Szóval választék van. Egyébként az első vetou gépemmel sem volt gond fél évig, de nem tudtam a tisztító progiról mert nincs leírva vagy esetleg azóta pótolták. A vízkőtelenítés más, az le van írva meg úgy általában mindenféle használati segítség a nespresso weboldalán.

Új hozzászólás Aktív témák