Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
Halley #12061 üzenetére
Mi a Brita Hard Water Expert szűrőt használjuk a kancsóba. Leszűrjük és ott áll a konyhapulton, folyamatosan isszuk és töltünk utána. Ezt a szűrt vizet öntöm a gépbe is.
Illetve még vettem e mellé pluszba egy vízlágyító párnát is, ami a gép vizestartályában pihen.
Nekem még abban segítsetek, hogy mikor eljön majd az ideje a nagy tisztításnak, vízkőtelenítésnek, ahhoz mit vegyek? Ha jól tudom annyi, hogy beleöntöm a tartályba és azzal átmosom a rendszert. Egy ilyet már vettem, de ezzel csak a fejet tisztítom meg a zsíroktól ha jól tudom.Amúgy ma volt egy kis érdekesség az AVX DB1 Pro-val. Mikor megjött 45ml-re állítottam a rézcsavarral az átfolyó víz mennyiségét 10mp alatt, na ez szépen visszacsökkent 30ml-re, anélkül, hogy piszkáltam volna. Nem tudom mi okozta, de most újból beállítottam a csavarral. Azt hiszem figyelni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest