- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halley
tag
Bár kértem ne a vízkő felöl, közelítsük meg a víz témát, mégis itt ragadtunk le. Hogy ihatatlan, nem szó szerint kell érteni, hanem úgy értettem, hogy langyos klóros valami. Nem baj, hagyjuk.
Viszont szűrőkancsóval kapcsolatban lenne kérdésem.
Példa: Laica Clear Line 2.25
Tulajdonságok:
1,25 liter szűrt víz
Teljes kapacitás 2,25 liter
Ha csak napi 3 presszóra használom a szűrt vizet, akkor ugye nem fogom elhasználni.
1; Elkészítem a szűrt vizet, marad a konyhapulton 1 napig (utána kiöntőm a lefolyóba), napközben ebből készítem a 3 presszót.
2; Elkészítem a szűrt vizet, és azonnal hűtőbe teszem kancsóval együtt, s onnan alkalmanként kivéve használom kávéhoz 1 napig.
3; Elkészítem a szűrt vizet, azonnal átöntöm egy kulacsba, s azzal rakom a hűtőbe.
4; A negyedik az lenne, hogy tarthatom-e 24 óránál tovább a szűrt vizet, de gondolom nem.
Szóval mivel még nem használtam ilyen kancsót, ki hogy használja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest