Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
válasz
Alabástrom #11840 üzenetére
Na de várj, akkor lefagyasztod, majd 100g-okat előveszel belőle, amit utána nem teszel vissza a fagyasztóba, amíg el nem fogy?
#11838 iatti - nem egészen pontosan írtam le. Az 1 kilósat lefagyasztottam, majd egy másik, kb 200 grammos csomiban volt az aktuálisan fogyasztott adag. Csak azt nyitogattam. Nyilván ha a nyitogatás ennyire gyilkolja, akkor az is csak annyit segít, hogy kevesebb döglik meg egyszerre. A nagy csomag kb 4-5ször lehetett nyitva max.
#11841 goom - persze, sajnos nem mindenkinek megoldás ez, tisztában vagyok vele. Én mondjuk szívesen pattanok autóba hétvégente, és teszek egy kis túrát, könnyen összeköthetném egy kávézással, ha úgy van. Nyilván nem univerzális megoldás ez, csak a hétvégi 1 kávé olyan mennyiségnek tűnt, ami köré én már lehet inkább egy ilyesmi rituálét szerveznék, ismerve a kávé élettartamát.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest