- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
skilleeer
csendes tag
hello,
új vagyok a topikban, de próbáltam a lehető legtöbbet kiolvasni belőle. van egy olcsóbb fajta karos kávéfőzőm, tudja a 9 bart is, így egyelőre az marad. Előbb megpróbálok javítani a többi kelléken. Látom sokan köpködik a Frei café-t, viszont kaptam már ajiba pár zacsival (az espresso nem is olyan rossz) és nem akarnám kidobni. Szóval ebből nem nehéz kitalálni, hogy ízekből mit szeretek, mert nem tudom mit szeretek.. Ittam már jó kávézókban kiváló kávét és az inkább ilyen lágyabb, citrusos féle volt.. Szóval szeretnék kávéra is tanácsot kapni, mint newbie
Az őrlés nagyon fontos mint megtudtam, de nem akarok vagyonokat elkölteni. Beadnám a derekam egy Kingrinderre (korábban elképzelni nem tudtam magamról, hogy kiadok ~40k-t egy kézi őrlőért) viszont Amazonéknál akcióztak egy ilyen típust amiről szintén jókat olvastam: TIMEMORE Chestnut C3 ESP PRO
Van valakinek tapasztalata vele vagy hagyjam a 10€ difit mert a Kingrinder mindenképp jobb?
Köszi!..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óriáskészülék, kis akksival
- Milyen házat vegyek?
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest