- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Vannak emberek, akiknek nincsen választásuk, mert a rendszer belekényszeríti őket, mert akkora versenyhátrány lenne, hogy éhen is halhat. Gondolok itt arra mondjuk, aki festő vagy kőműves segédmunkás. Ha azt akarja, hogy be legyen jelentve, akkor csak simán nem lesz munkája és nem tud ellene semmit sem tenni.
Van ilyen élethelyzet, de nem egy sw fejlesztőnek.
Amikor az életem olyan szakaszba jutott, akkor már ezt nem tettem meg és azóta is kerülöm.
Nem érzem magam álszentnek csak azért, mert gyerekként még nem ismertem fel ezt és nem foglalkoztam ezzel. Ez az egész társadalom dolga lenne.
Egyébként mérnökként sosem dolgoztam nem teljesen bejelentve. Nem vállalok el ilyet.
Ha egy cég nem tudja kitermelni a bért, akkor az nem áll elég stabil lábakon, ha pedig ki tudja csak lop, akkor meg nem elég gerinces nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest