- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Jhonny06
üzenetére
4 gyerekkel szerintem kb. lehetetlen ezen változtatni, az ő eltartásuk alapból rengeteg pénzt elvisz - korábban volt egy cikk, ahol egy hasonló háttérrel induló nő (roma származás - ez szerintem a legtöbb munkáltatónál már egy hatalmas hátrány, bármennyire nem mondják ki-, alacsony képzettség, gyerek) talán a prezi konyháján kötött ki (de talán ő valami programban vett részt, és fiatalabb is volt).
Alapvetően azt kellene felmérni, hogy az adott egyénnek milyen hard és soft skilljei vannak, amit hasznosítani tud, alapvetően mi az amire szükség van a munkaerő-piacon és számára reális cél lehet, hogy elérje. Igaz a pár hozzászólással fentebb linkelt cikkben pont az volt, hogy mennyire kizsákmányolták a legtöbb helyen, ahol meg nem, ott egyszerűen nem tudott egyetérteni a bevett praktikákkal.
Az ő helyzetén szerintem egyénileg nagyon nehéz változtatni, alapvetően a munkáltatókat kellene jobban ellenőrizni, hogy ilyen ne fordulhasson elő, és össztársadalmi szinten foglalkozni a munkavállalók átképzésével (mint fentebb írtam, ennek szerintem a közmunka program hatalmas ellensége).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Windows 11
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest