Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Jhonny06
üzenetére
Hat erre csak azt tudom mondani, hogy szomoru...
Azert nincs valos kepem errol, mert 91-ben erettsegiztem raadasul akkor nem is progmat-ra mentem, de csak azert, mert a gimis tanarok "riogattak", hogy ha nem vesznek at a 3. ev utan akkor ott maradok foiskolai diplomaval - na ez nagyon gyorsan kiderult, hogy mekkora egy hulyeseg volt! -, ezert a matematikus szakra jelentkeztem... na ott tenyleg volt aki utalta a programozast, de az meg nem meglepo, absztraktabb vonalon mozgott par ember. A progmatot meg nem konkret csoporttal huztam vegig, igy nem tudom, hogy ott mi volt az altalanos, ugyanis mar 4. eves voltam a masik szakon mikor felvettem, es elsoeves targyam csak egy nem volt meg vagy elfogadhato mas alapjan.
Na es mindezek mellett mar alt.suli 7.-es koromban jartam a TIT-be basic tanfolyamra. Eleve erdekelt barmi algoritmizalas. (Pl. me'g nem tanitottak a tort kitevos hatvanyozast es nem ertettem miert fogadja el a fuggveny; csinaltam egy kis felbontasu ciklust es onnan "reverse engineer"-eltem ki, hogy mi a szabaly
Nem tudom, ebben a topikban volt-e, de akkor ez mondjuk egy nagy kulonbseg lehet abban, hogy ki az aki "egy eletre" valasztotta ezt a szakmat, vagy 10-15 evre ami utan valtani akar valami "nivosabbra" (vezetoi-gazdasagi stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest