Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HThomas: Outcast
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Tapasztalat meg referencia, ami manapság szükséges, illetve az idegen nyelv elengedhetetlen, hisz a vezetőség mindig rotálódó külföldiekből áll nagyrészt.
Szerencsére világcégek honi képviseleténél tudtam elhelyezkedni eddig. Ez a második munkahelyem. Amúgy a diploma csak a vezető pozicióhoz kell, persze van kivétel.Egyébként:
Én azt javaslom mindenkinek, hogy felsőoktatási intzéményt levelezőn végezze, ha van rá mód. Legtöbb esetben nehezebb elhelyezkedni diploma után. Végigseggelsz 4-5-6 évet, kijössz az egyetemről/fősuliról 23-24 évesen és nem láttál még egy nagyobb céget pl. egy FMCG céget működés közben, ill. nincs tapasztalatod. Sokkal könyebb manapság ha elmegy az ember gyakornoknak, vagy elvállal egy sima melót valahol egy nagyobb cégnél, tapasztalatot szerez, megy feljebb a létrán és mire a diplomához ér meglesznek a kapcsolatai, referenciája, tapasztalata. Sajnos vagy nem sajnos, de efelé tendál a világ.
Nagyon tisztelem azokat, ettől függetlenül akik végigharcoltak éveket, lediplomáztak és 80-100e HUF-al akarják kiszúrni a szemüket. Szánalmasnak érzem a honi viszonyokat, hogy ennyire becsülik meg a tanult embereket, de sajnos ilyen a helyzet. Én örülök, hogy van munkám és, hogy megbecsülnek, viszont annak is örülök, hogy mindenfajta hátszél és segítség nélkül értem el ezeket. Egyedül a szüleimnek vagyok hálás amiért gyermekkoromban megpróbáltak a lehetőségeikhez képest minden megadni és neveltetni engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs