- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Tapasztalat meg referencia, ami manapság szükséges, illetve az idegen nyelv elengedhetetlen, hisz a vezetőség mindig rotálódó külföldiekből áll nagyrészt.
Szerencsére világcégek honi képviseleténél tudtam elhelyezkedni eddig. Ez a második munkahelyem. Amúgy a diploma csak a vezető pozicióhoz kell, persze van kivétel.Egyébként:
Én azt javaslom mindenkinek, hogy felsőoktatási intzéményt levelezőn végezze, ha van rá mód. Legtöbb esetben nehezebb elhelyezkedni diploma után. Végigseggelsz 4-5-6 évet, kijössz az egyetemről/fősuliról 23-24 évesen és nem láttál még egy nagyobb céget pl. egy FMCG céget működés közben, ill. nincs tapasztalatod. Sokkal könyebb manapság ha elmegy az ember gyakornoknak, vagy elvállal egy sima melót valahol egy nagyobb cégnél, tapasztalatot szerez, megy feljebb a létrán és mire a diplomához ér meglesznek a kapcsolatai, referenciája, tapasztalata. Sajnos vagy nem sajnos, de efelé tendál a világ.
Nagyon tisztelem azokat, ettől függetlenül akik végigharcoltak éveket, lediplomáztak és 80-100e HUF-al akarják kiszúrni a szemüket. Szánalmasnak érzem a honi viszonyokat, hogy ennyire becsülik meg a tanult embereket, de sajnos ilyen a helyzet. Én örülök, hogy van munkám és, hogy megbecsülnek, viszont annak is örülök, hogy mindenfajta hátszél és segítség nélkül értem el ezeket. Egyedül a szüleimnek vagyok hálás amiért gyermekkoromban megpróbáltak a lehetőségeikhez képest minden megadni és neveltetni engem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- Sorozatok
- Macska topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mobilinternet
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest