Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• G.Zs.

senior tag

válasz EQMontoya #5848 üzenetére

Az 1500GBP valoban egy kicsit optimista becsles volt, de most keszitettem egy kalkulaciot szigoruan a havi fix kiadasokra, ha most egyedul akarnek kikoltozni, es azert a vegeredmeny joval inkabb ehhez kozelit, mint a 2300 fonthoz.

Lakas: 900GBP + kb 250GBP szamlakra es council tax-ra.

Ketzonas havi berlet: 124GBP (tegyuk fel hogy Central Londonban fog dolgozni, amire nagy az esely.)

Kaja: 300GBP

Osszesen: 1574GBP

Nagyjabol ennyi. Mint lathato, probaltam egy teljesen elheto eletmodot megalmodni viszonylag keves munkaba jarassal toltott idovel. Nem a vilag vegen kellene elni hanem Deptfordban, 2-es zonaban kivalo kozlekedessel a belvarosba, kozel a Greenwich parkhoz, normalis kornyeken.

Pontos osszeget nehez szamolni, a rezsi nagyban fugg a fogyasztastol, a kaja is valtozhat, talan tobb is lenne egy kicsit, de mondjuk havi 1700 fonttal szamolva nem hiszem hogy nagyon mellenyulunk.
    Az pedig 500 fonttal kevesebb, mint amit o kalkulalt.

A kalkulaciot a reggeli kavem mellett kb 15 perc alatt csinaltam, kikoltozes elott ennel azert joval tobbet foglalkozik az ember a koltsegek optimalizaciojaval, szal talan az 1500 font sem lehetetlen normalis eletkorulmenyek mellett.

Új hozzászólás Aktív témák