Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
chabeee
üzenetére
Én személy szerint amíg nincsen meg a kellő kapcsolati tőke addig maradnék és megpróbálnám mellékesben csinálni. Ha egyezik a cégen belül a foglalkozási kör akkor így lehet feszültség. Én megpróbálnám megbeszélni velük, hogy az az xy partnered azért van mert te vagy aki velük foglalkozik és te szerezted. Ezek mellet lehet bevinnék 1-2 őt úgy, hogy te foglalkozhatsz továbbra is velük, ha attól jobban érzik magukat és közben nem szólnak be, hogy van még x azon kívül neked külön.
Ha viszont van heti 20-25 órád rá, hogy mellékesben toljál pár projekt szekeret akkor csináld meg a vállalkozást úgy, hogy akár nem is szólsz a cégnél. Persze ha nem a cég ügyfeleit veszed el vagy azokhoz kötődő emberekkel dolgozol mellékesben mert akkor gyorsan kiderülhet.
A kapcsolatodat a cégeddel és a vezetőséggel te ismered. Én anno megtudtam beszélni a cégemnél. Az a legoptimálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest