Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi ez a sörözés mánia? Ha ez jelenti, az antiszocságot akkor az vagyok. Meló közben van, hogy kimegyünk kávézni, vagy bent van kávézás, alapszintű beszélgetések...időjárás, üzlet, szakmai dolgok kötetlenebb verzióban..stb. De azért van privát élet is, éppen elég idő megy el a melóban... Persze akinek se kutyája se macskája, az úgysem fogja ezt megérteni, mert annak max ez marad... Bárkit meg lehetne kérdezni a kollégáim közül, szerintem senki nem mondja rám, hogy antiszoc lennék... Viszont meghúztam egy határt. Nem csak én vagyok így ezzel... Azért mert adott esetben ők nem akartak veled szorosabb kapcsolatot a kollegiálisnál azért még normális jó arcok lehetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest