- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mi ez a sörözés mánia? Ha ez jelenti, az antiszocságot akkor az vagyok. Meló közben van, hogy kimegyünk kávézni, vagy bent van kávézás, alapszintű beszélgetések...időjárás, üzlet, szakmai dolgok kötetlenebb verzióban..stb. De azért van privát élet is, éppen elég idő megy el a melóban... Persze akinek se kutyája se macskája, az úgysem fogja ezt megérteni, mert annak max ez marad... Bárkit meg lehetne kérdezni a kollégáim közül, szerintem senki nem mondja rám, hogy antiszoc lennék... Viszont meghúztam egy határt. Nem csak én vagyok így ezzel... Azért mert adott esetben ők nem akartak veled szorosabb kapcsolatot a kollegiálisnál azért még normális jó arcok lehetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest