Hirdetés
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Szülők építőiparban dolgoztak, az egyetlen ezekben a design-on túlmenően (nekem a Marinával nincs bajom, de 1-2 másik lakóparkkal igen), hogy a műszaki tartalom milyen. A felszínen minden csilivili, a nap végén meg ukrán vendégmunkások húzzák fel az egészet, olyan is lesz. Nyilván most nem összeomlásról beszélünk, se nem az értékéről (hiszen azt az adja, mennyit fizetnek érte, nem a műszaki kivitelezés minősége direktben), de azért a részleteket mikor megkapirgálja az ember, kb. "aztakurva, ezt meg hogy gondolták". És tele ilyennel mind.. exem Budaörs szélén Spanyolréten, nagyon tré az egész, pedig gyönyörű rész, szvsz Madárhegy komolyabb, mint Marina, de ízlések és pofonok. (Én Pestet nem szeretem, de Marinával ki tudnék békülni, viszont az is érdekes volt, ahogy ott sétáltunk az épületek között, hogy az 5-10 éves korábbiak már milyen mocskosak - ezeket senki nem takarítja le néha.. szürkés sávban a nemesvakolaton a kosz, erkélyek széle és alja egy köpedelem kezd lenni, nyilván ez csak optika egy darabig, szemmel láthatólag senkit nem zavar). És elnézve a Marina 3.5M/nm árait, átnézek szembe az Elysium-ra és elgondolkodok, mi a toszt keresek én a Marinán
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).