- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tboy93
üzenetére
Meglepő tőled is ezt hallani (kicsit klub szerű ez a topik is
), kíváncsi vagyok, hogy alakul az elkövetkezendő időszak. Mi okozta pár hete, hogy ASAP be akartátok vezetni?#43186 tototos: nálunk mindkettőn, nemrég értünk el oda, hogy már egy 100 oldalas datasheet-et feltöltve is alapos válaszokat kapsz, sőt, saját kapcsolási rajzokat is szépen ellenőriz, persze egyelőre csak mint harmadik utó-ellenőrzés
komponens vadászatra sem utolsó, mély keresésekbe tud kezdeni, ha megmondjuk, pontosan mi kellene.
Újabban már saját magamnak is utánanézetek vele vásárlás előtt a dolgoknak, most pl. megkértem, hogy keressen nekem nem túl drága, de minőségi telefon bőrtokot X színben amit ide is szállítanak, és szép pontos listát kaptam linkekkel, árakkal és szállítási infókkal, pedig csak most jelentették be a telefont (S26U)...
Talán a legnagyobb probléma egyelőre, hogy nagyon tudni kell, melyik model miben jó, még az egyik sem igazán univerzális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Androidos fejegységek
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), kíváncsi vagyok, hogy alakul az elkövetkezendő időszak. Mi okozta pár hete, hogy ASAP be akartátok vezetni?
komponens vadászatra sem utolsó, mély keresésekbe tud kezdeni, ha megmondjuk, pontosan mi kellene.