- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
-Skylake-
üzenetére
Már úgy kezdte az egészet az interjúztató illető, hogy a másik helyen szerzett értékesítői tapasztalatom nem sokat ér, mert ennél a helynél más rendszer van, és belsős alkalmazottaknak szívesebben adják azt a pozíciót, amit megpályáztam, mint egy idegen külsősnek. Mivel az előző helyen sem értem el számottevő sikert, milyen bizonyos ,,plusszal" tudtam volna bevágódni? Az interjú előtt egyetlen nappal este közölték azt is, hogy jönni fog ez a magasabb pozícióban lévő képviselő.
Mintha már azzal a szándékkal is ugrott volna be így az utolsó pillanatokban, hogy elkaszáljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Epson nyomtatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest